2x2 - seizoen 2017-2018

Zin om samen te genieten van heerlijke klassieke muziek in een prachtige concertzaal in het hart van de stad? Dan zit je goed bij het Antwerp Symphony Orchestra in de nieuwe Koningin Elisabethzaal! En omdat alles leuker is met twee, geniet je dankzij onze voordelige 2x2-formule met 2 personen van 2 concerten voor slechts €77*.

Laat je verleiden door de sprookjesachtige sensualiteit van Sheherazade, waan je op de heerlijke muziek van Marcel Khalife in exotischer oorden of ga voor een theaterconcert met rasacteurs Jan Decleir en Peter Van den Begin. Zet dus snel een avondje klassiek in de agenda van je partner of nodig je beste vriend(in) uit voor een heerlijk ochtendconcert.

Maar wacht niet te lang, want het aanbod is beperkt! Ontdek de 7 topconcerten op deze website, kies welke je wil bijwonen en betaal slechts €77* om met 2 van 2 concerten te genieten!

*Enkel geldig voor tickets in rang 2 en 3 en zolang de voorraad strekt. Je krijgt de best beschikbare plaatsen. Deze aanbieding bevat enkel concerten in Antwerpen.

2 concerten
2 personen
Koningin Elisabethzaal
€77*
 

Abonneevoordelen*

  • Korting op de ticketprijzen
  • Ruilservice
  • Uitnodiging voor een besloten repetitie

*niet op alle abonnementen van toepassing