Abonnementen

Abonnementen

Naar goede gewoonte trekt het Antwerp Symphony Orchestra ook in 2018-2019 alle muzikale registers open. Grootse meesterwerken, gerenommeerde solisten, intieme kamermuziek, speelse KIDconcerten… Laat je verrassen, verwonderen en verleiden door ons gevarieerde concertaanbod. Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule (tot 35% korting!) om een jaar lang te genieten van live klassiek.

Klik hier voor extra info ivm onze abonnementen >>>

Keuze-abonnement: Flex

Live klassiek was nog nooit zo voordelig en flexibel. Met onze Flex-formule stel je je eigen abonnement samen. Kies minstens 4 concerten en krijg 20% korting op de ticketprijzen.

Je stelt je eigen abonnement samen
Kies minstens 4 concerten uit de suggesties en krijg 20% korting

Meesterwerken

Gerenommeerde dirigenten, topsolisten en het orkest dat schittert in de mooiste werken uit het symfonische repertoire: met het abonnement Meesterwerken geniet je van alle hoogtepunten uit het seizoen van het Antwerp Symphony Orchestra in de nieuwe Koningin Elisabethzaal.

10 concerten
De grootste werken uit het symfonische repertoire
Solisten en dirigenten van wereldniveau
Alle hoogtepunten van het seizoen in één reeks

Groot symfonisch

Met het abonnement Groot Symfonisch bewijst het Antwerp Symphony Orchestra gepaste eer aan de grootste componisten. Laat je door Britten, Schumann, Moesorgski, Schubert en Mahler op sleeptouw nemen en beleef een avond onvergetelijk klassiek.

5 concerten
Grootse meesterwerken die u live moet beleven
Opera, oratorium, symfonie, concerto: alle grote genres in een reeks
Overrompelende totaalervaring

Grote solisten

Zelfs de grootste solisten gaan het liefste in dialoog met een orkest. Soms harmonieus, soms dissonant, maar altijd met een finale in vuur en vlam. Klaar voor virtuoos samenspel? We zetten enkele grote muzikale persoonlijkheden en een impressionant orkest op een rij.

Mag het iets meer zijn? 
Bekijk ook het abonnement Grote Solisten +1 >>> 

4 concerten
Toonaangevende solisten
Muzikaal vuurwerk gegarandeerd

Grote solisten +1

Zelfs de grootste solisten gaan het liefste in dialoog met een orkest. Soms harmonieus, soms dissonant, maar altijd met een finale in vuur en vlam. Klaar voor virtuoos samenspel? We zetten enkele grote muzikale persoonlijkheden en een impressionant orkest op een rij. Kies voor Grote solisten +1 en geniet van een extra concert. 

5 concerten
Toonaangevende solisten
Muzikaal vuurwerk gegarandeerd

Zaterdagmiddag

Met zijn concertaanbod op zaterdagmiddag bewijst het Antwerp Symphony Orchestra al jaren dat een klassiek concert ook gerust overdag kan. Een heerlijke mix van symfonische klassiekers, ervaren meesters en jong talent en je bent de drukte van de stad meteen vergeten. 

5 concerten
Klassiekers uit het symfonische repertoire
Een moment van onthaasting

Zondagochtend

Vier zondagen per seizoen verzorgt het Antwerp Symphony Orchestra je weekend wake-upcall. Begin de ochtend met een licht verteerbare mix van klassiekers uit het symfonische repertoire en solisten. 

4 concerten
Toegankelijk repertoire
Mix van symfonische klassiekers en solisten

Shuffle

In de reeks Shuffle brengt het Antwerp Symphony Orchestra een spannende mix van muziekstijlen. Werken van levende componisten worden gespiegeld aan grote meesterwerken uit het klassieke repertoire. 

3 concerten
Muzikale ontdekkingsreis
Ontmoeting met componist, dirigent en solist
Intense concertbeleving gegarandeerd

KIDconcerten

Te jong om te genieten van klassieke muziek? Nee hoor. De KIDconcerten vormen de ideale manier om kennis te maken met prachtige orkestmuziek. Voeg daar nog getalenteerde acteurs aan toe die een boeiend verhaal vertellen en je hebt het perfecte begin van een muzikaal dagje uit. 

3 concerten
Orkestvertellingen met bekende acteurs
Unieke mix van tekst en muziek
Voor kinderen vanaf 6 jaar én hun (groot)ouders

Kamermuziek

Klein, en toch groots, zo kan je onze reeks Kamermuziek het beste omschrijven. Zes zondagen treden onze muzikanten aan in wisselende formaties om je te ontroeren met de mooiste kamermuziek. Met een heerlijke kop koffie of thee na afloop van het concert zet je een muzikaal punt achter het weekend. 

6 concerten
Kleine bezetting in een intiem kader
Persoonlijke ontmoeting met de muzikanten
Het orkest in een andere context

Vocaal vuurwerk

Het Antwerp Symphony Orchestra nodigt de mooiste stemmen uit de klassieke wereld uit. Vocaal vuurwerk in de heldere akoestiek van de Koningin Elisabethzaal en in het sfeervolle kader van de Carolus Borromeuskerk.

Op ontdekking

Het Antwerp Symphony Orchestra neemt je graag mee op ontdekking langs verschillende genres. In dit abonnement is variatie troef. 

Focus cello

Met zijn indringende klank is de cello een van de sensueelste instrumenten in het orkest. Laat je verleiden door het aantrekkelijke samenspel tussen cellist en orkest.  

100% barok

Het Antwerp Symphony Orchestra brengt in het kader van het culturele stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’ concerten in een barokkader of met een barokprogramma.

Abonnement van de chef

Elim Chan wordt vanaf seizoen 2019-2020 chef-dirigent van het Antwerp Symphony Orchestra en komt dit seizoen ook al langs. Philippe Herreweghe is al 20 jaar een vaste waarde bij het orkest. Geniet van hun interpretatie van grote meesterwerken.

Focus piano

Alle pianisten hebben hun eigen stijl, elk pianoconcerto heeft zijn eigen ritme. Stuk voor stuk zullen ze een gevoelige snaar weten te raken, daarover bestaat geen twijfel. Kies voor dit abonnement en je ontdekt het zelf.

2x2 - herfst- en wintereditie

Zin om samen te genieten van heerlijke klassieke muziek in een prachtige concertzaal in het hart van de stad? Dan zit je goed bij het Antwerp Symphony Orchestra in de nieuwe Koningin Elisabethzaal! En omdat alles leuker is met twee, geniet je dankzij onze voordelige 2x2-formule met 2 personen van 2 concerten voor slechts €79*. 

Samen heerlijk genieten van klassiek
Met 2 naar 2 concerten voor slechts €79*