Assepoester - UITVERKOCHT

Dag
zondag 12.03.2017 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Assepoester (KIDconcert op muziek van Massenet)
Price range
€12 - €18

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Nooit was er een sympathieker poetsmeisje dan Assepoester. Kristine Van pellicom en Ivan Pecnik halen de bezem door Massenets wervelende operapartituur en vertellen het klassieke verhaal over onverwoestbare dromen, pompoenen met vierwielaandrijving, prinsen met gepoetste tanden en extreem breekbare muiltjes. Dresscode voor dit feeërieke KIDconcert: gestrikte balschoentjes voor de meisjes, voetbalschoenen voor de jongens.

Bio's

Steven Verhaert

Functie
Gastdirigent

Steven Verhaert is sinds 1995 als trompettist verbonden aan het Antwerp Symphony Orchestra en hij is docent Trompet en Hafabra-directie aan de School of Arts Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en gastprofessor Kamermuziek aan de Musikhochschule in Frankfurt. Hij is regelmatig te gast bij buitenlandse orkesten en werkte met dirigenten zoals Abbado, Tilson-Thomas, Harding, Wolf en Herreweghe.

Lees verder
Kristine Van pellicom

Kristine Van pellicom

Instrument
acteur

Kristine Van pellicom studeerde aan de Studio Herman Teirlinck en toerde vervolgens met verschillende toneelstukken van Laika en Companie Marius, zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Ook als actrice op het scherm is Kristine niet aan haar proefstuk toe. Zo vertolkte ze rollen in heel wat Vlaamse reeksen als Kinderen van Dewindt (één), Rang 1 (één), Oud België (één) en De Parelvissers (één) en speelde één van de hoofdrollen in de bejubelde VTM-reeks Clan. Kristine nam al vaker een KIDconcert van het Antwerp Symphony Orchestra voor haar rekening.

Lees verder
Ivan Pecnik

Ivan Pecnik

Instrument
acteur

Ivan Pecnik studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck en is sindsdien actief als acteur, podiumkunstenaar en muzikant. Hij speelde talloze (gast)rollen in onder andere Deadline 14/10, Clan, Quiz Me Quick, Matroesjka’s, Wolven, De Rodenburgs, Familie, De Kotmadam, Flikken, Sedes & Belli, Verschoten & Zoon, Spoed, De Kavijaks, Aspe, Witse en Danni Lowinski. Sinds december 2010 speelt hij mee in het komische imitatieprogramma Tegen De Sterren Op. Samen met Kristine Van Pellicom stond hij al eerder op de planken met het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder
Bart Van Nuffelen

Bart Van Nuffelen

Instrument
tekst & regie

Bart Van Nuffelen is regisseur en schrijver van het infame Antwerpse theatergezelschap MartHa!tentatief. In die hoedanigheid maakte hij in de afgelopen jaren steeds betere stukken over het wondere leven in de hedendaagse stad, zoals Dinska Bronska, 13 1/2 en De Fietsendief. Vanaf 2017 is hij stichtend lid van het Buro voor stedelijk enthousiasme, een gezamenlijk initiatief van MartHa!tentatief en Toneelhuis. Daarnaast schrijft hij prentenboeken voor uitgeverij De Eenhoorn, zijn succesnummers Trouwen met Tanja (i.s.m. Klaas Verplancke) en Onderzeeboot (i.s.m Bert Dombrecht) werden vertaald in het Chinees, Deens en Zweeds. Voor het toneelstuk Polen Op Zondag kreeg hij de SABAM-prijs voor Toneelliteratuur.

Lees verder