Bereikbaarheid

Locaties Antwerpen

>>> Hou rekening met de vele wegenwerken in Antwerpen (de 'knip' van de Leien) en kom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer. Alle info over de wegenwerken vind je op www.slimnaarantwerpen.be <<<

Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen
www.antwerpsymphonyorchestra.be

deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
www.desingel.be

De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout
www.deroma.be 

AMUZ
Kammenstraat 81
2000 Antwerpen
www.amuz.be

Onze-lieve-Vrouwekathedraal
Groenplaats 21
2000 Antwerpen
www.dekathedraal.be

Carolus borromeuskerk
Hendrik Conscienceplein 12
2000 Antwerpen
www.carolusborromeus.com

Met het openbaar vervoer
De Koningin Elisabethzaal, deSingel, De Roma, AMUZ, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Carolus Borromeuskerk zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via de handige online routeplanners op de websites van De Lijn en NMBS plan je je reis vanaf je voordeur tot aan de concertzaal.

Met de auto
Wie met de auto naar onze concerten komt, kan terecht op de parkings en in de parkeergarages in de buurt van de verschillende concertzalen.

Bij verschillende parkeergarages in de buurt van de Koningin Elisabethzaal parkeer je tegen een voordeeltarief (valideer je parkingticket bij het buitengaan van de Koningin Elisabethzaal).

  • Bij Parking Station ZOO (Van Schoonhovestraat 25-27) geniet je een voordeeltarief van €4 per avond.
  • Bij Parking Breidel (Breidelstraat 15-17) krijg je 50% korting.

Gratis met De Lijn naar het Antwerp Symphony Orchestra
Het Antwerp Symphony Orchestra en De Lijn maken het je nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. Op vertoon van je concertticket reis je in de provincie Antwerpen op de dag van het concert gratis met tram of bus naar de concertzaal en terug naar huis! Je kan ook gebruikmaken van de Park+Rides van De Lijn. Je parkeert je auto aan de rand van de stad en neemt vervolgens de tram naar het centrum. Bestaande P+R-parkings zijn o.a. Merksem Keizershoek, Antwerpen Kinepolis, Olympiade, Schoonselhof, Linkeroever, Melsele, Wommelgem en Boechout Capenberg.

tip: plan je reis op voorhand met de handige routeplanner van De Lijn op www.delijn.be