Kortingen

Deze kortingen zijn alleen geldig op de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen (tenzij anders vermeld) en zijn niet cumuleerbaar. Voor sommige concerten is het aantal kortingplaatsen beperkt.

Abonnees

Als abonnee geniet je 15% korting op extra losse tickets buiten je abonnement. Enkel geldig op de ticketprijzen van de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen, met uitzondering van de KIDconcerten, Clubconcerten en prestigeconcerten. Deze korting geldt wel voor de concerten in de reeks Internationale orkesten. Niet geldig voor alle abonnementen.

65+

Ben je ouder dan 65 jaar, dan geniet je 10% korting op losse tickets op vertoon van je identiteitskaart (tenzij anders vermeld, niet van toepassing op prestigeconcerten).

Jongeren -30

Ben je jonger dan 30 jaar? Op vertoon van je identiteitskaart betaal je slechts € 10 per ticket (tenzij anders vermeld). Regelmatig organiseren we last minute acties, hou onze Facebookpagina in de gaten. Niet van toepassing op tickets in toprang. Beperkt aantal tickets per concert.

Groepen vanaf 10 personen

Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting op losse tickets. Zie ook ‘Groepsdeal’ bij ‘Rondom de concerten’. Niet van toepassing op tickets in toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Reservatiekost: €3 per bestelling/aanpassing.

Scholen, conservatoria en muziekacademies

Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten jonger dan 30 jaar begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts € 10 per persoon per concert. Per 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis mee. Groepen van leerlingen of studenten ouder dan 30 jaar genieten 10% korting op losse tickets. Vanaf 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis. Niet van toepassing op tickets in toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Beperkt aantal tickets per concert.

Cultuurcheques voor studenten

Ontdek het Antwerp Symphony Orchestra met de cultuurcheques van Gate15. Wij aanvaarden de themacheque ‘Klassieke muziek’. Meer info op www.gate15.be.

Podiumhopper

Het Antwerp Symphony Orchestra is een van de partners van de Podiumhopper Antwerpen. Abonnees bij een van de deelnemende partners ontvangen een Podiumhopper ter waarde van 4x €5 die het hele seizoen gebruikt kan worden als kortingbon voor telkens 1 voorstelling of concert per deelnemende partner. Meer info op www.podiumhopper.be.

Personen met een beperking (PMB) en rolstoelgebruikers

We streven bij onze concerten steeds naar een optimale assistentie voor personen met een beperking. Personen met een beperking betalen elk € 10 voor de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen op vertoon van een officieel bewijsstuk van het ziekenfonds (min. 66% invaliditeit). Eén begeleider per persoon met een beperking geniet 50% korting op de standaard ticketprijs. Rolstoelgebruikers en hun begeleider betalen de standaard ticketprijs (bij min. 66% invaliditeit is de PMB-korting van toepassing, zie bovenstaande paragraaf). Het reserveren van een rolstoelplaats is verplicht, en kan uiterlijk tot 1 week voor ieder concert. Reserveren kan alleen telefonisch of aan de ticketbalie van het Antwerp Symphony Orchestra. Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt per concert.

Verhoogde tegemoetkoming (VT)

Op vertoon van de A-kaart genieten mensen met een VT-statuut tegen een uiterst voordelig tarief (€2) van de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen. Tickets zijn enkel te reserveren via onze ticketbalie of aan de avondkassa. Niet van toepassing op alle concerten en op alle rangen. Er is een beperkt aantal €2-tickets per concert.