Nieuws

Re-Mix Orchestra zoekt jong talent

maandag 15.01.2018
Ben je tussen 12 en 26? Speel je elektrische gitaar, drums, viool, bandoneon, luit of nog iets anders? Hou je van improviseren, experimenteren en wil je muzikaal knallen? Dan is het Re-Mix Orchestra van het Antwerp Symphony Orchestra echt iets voor jou.
openingsgala met Flórez

Eerste openingsgala was groot succes

maandag 02.10.2017
Zaterdagavond opende het Antwerp Symphony Orchestra het klassieke concertseizoen met een succesvolle eerste editie van zijn openingsgala. In een tot de nok gevulde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen genoten bijna 2000 muziekliefhebbers van het vocale vuurwerk van Juan Diego Flórez, onder wie ook heel wat notabelen en genodigden die onze intendant Joost Maegerman graag verwelkomde.

Ontdekkingspakketten

maandag 25.09.2017
Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, hebben we een aantal heel verschillende ontdekkingspakketten samengesteld. Wat dacht je van een concertreeks met ‘Symfonische klassiekers’ of ‘Muzikale diva’s’, of kies je liever voor een reeks waar de piano de hoofdrol speelt?

deFilharmonie wordt Antwerp Symphony Orchestra

maandag 03.04.2017
Dankzij onze residentie in de nieuwe Koningin Elisabethzaal nemen we een centrale plek in Antwerpen in. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om onze thuisstad ook in onze naam een belangrijke plaats te geven. Naast een concertzaal met internationale allure krijgt deFilharmonie nu dus ook een naam met internationale allure. Je favoriete orkest heet vanaf nu Antwerp Symphony Orchestra, maar op het podium van de Elisabethzaal zitten dezelfde vertrouwde gezichten die je concert na concert laten genieten van de mooiste muziek.

Ontdek nu de smaakmakers van seizoen 2017-2018

zaterdag 25.03.2017
Binnenkort kom je alles te weten over seizoen 2017/2018 van je favoriete orkest, maar vandaag stellen we graag al 5 contrasterende smaakmakers aan je voor! Met deze concerten lichten we een tipje van de sluier op en presenteren we een uiteenlopende staalkaart van het komende seizoen. Tickets bestellen kan vanaf zaterdag 25.03.2017 om 12:00!