Ondernemerskring

De Ondernemerskring van het Antwerp Symphony Orchestra brengt vooraanstaande figuren bijeen uit het bedrijfsleven in Antwerpen en Vlaanderen. Dankzij hun steun kunnen we onze missie verwezenlijken: hét symfonisch orkest van Vlaanderen zijn, dat een zo groot mogelijk publiek ontroert en inspireert, met concertbelevingen van het hoogste niveau. 

Op de dagen dat het Antwerp Symphony Orchestra in de Elisabethzaal concerteert, hebt u — als lid van de Ondernemerskring — steeds toegang tot onze Vitra Lounge. Deze zaal bevindt zich in de historische vleugel van het Elisabeth Center. Ook uw gasten verwelkomen we graag in deze business lounge.

Bovendien ontvangt u elk jaar een uitnodiging voor exclusieve evenementen in besloten kring: uitstappen in het voetspoor van het orkest, een voorvertoning van onze seizoenpresentatie en prestigieuze evenementen op toplocaties. Daarnaast krijgt u per seizoen 4 Business Seats, krijgt u korting op de Business Seat-tarieven en kan u last-minute annuleren dankzij een maximale flexibiliteitsregeling.

De grootste kracht van deze Ondernemerskring is echter uw betrokkenheid bij ons fantastische project: samen met u kunnen we het Antwerp Symphony Orchestra verder laten uitgroeien tot een toporkest met internationale standing, in een eigen zaal van topkwaliteit — kortom: een orkest op maat van deze stad.

Jaarbijdrage Ondernemerskring: €4.150 (excl. 21% btw). U bent dan Lid en geniet alle voordelen tot 31 december 2017.

Interesse of meer informatie? Neem contact op via business [at] antwerpso [dot] be.