Ontdek seizoen 16/17 nu online

maandag 9 mei 2016, 19:15

Met plezier stellen we seizoen 2016/2017 voor. En wat voor een seizoen!

Gevarieerd concertaanbod
Zoals u van ons gewend bent, hebben we een uitgebreid en gevarieerd concertaanbod samengesteld. Grote meesterwerken van Mendelssohn en Mahler wisselen af met verrassende wereldcreaties van Kalevi Aho en James MacMillan, en gevestigde waarden als Philippe Herreweghe en Leila Josefowicz staan naast aanstormend talent als Cristian Macelaru en Anneleen Lenaerts. In projecten met acteur Jan Decleir en fado-zangeres Cristina Branco kleuren we buiten de klassieke lijntjes, en het is niet zonder trots dat we buitenlandse gasten als de Wiener Sängerknaben en New York Philharmonic mogen verwelkomen in onze nieuwe zaal. Dit en nog veel meer ontdekt u nu online en in de seizoenbrochure (in pdf-formaat).

Opening Koningin Elisabethzaal
Een van de hoogtepunten van het seizoen wordt zonder twijfel de opening van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Samen met u hebben we lang naar dit moment uitgekeken, en we nodigen u dan ook van harte uit om erbij te zijn. Omdat we niet elk seizoen verhuizen, houden we het bovendien niet bij één openingsconcert, maar maken we er meteen een reeks van drie concerten van. Bestel nu al uw tickets en beleef het mee!

Voordelig genieten met een abonnement
Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek (tot wel 35% korting!). Aarzel niet en maak uw keuze uit de verschillende abonnementsformules.

 

Klik op de cover en doorblader de seizoenbrochure online