De voordelen van een abonnement

Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek.

 • Voorrang bij het bespreken van uw zitplaatsen. Voor de abonnementen Meesterwerken, Groot symfonisch, Grote solisten en Zaterdagmiddag bent u bovendien zeker van een vaste plaats voor alle concerten binnen uw abonnement.
 • Tot 35% korting op de ticketprijzen binnen uw abonnement en tot 15% korting op extra losse tickets buiten uw abonnement (enkel geldig op de ticketprijzen van de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen, met uitzondering van de KIDconcerten, Clubconcerten en prestigeconcerten). U gebruikt hiervoor de unieke code die u bij uw abonnement ontvangt.
 • Ruilservice
  Vaste abonnementen vanaf 4 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 4 concerten hebben het recht om maximaal 1 x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*.
  - Vaste abonnementen vanaf 6 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 6 concerten hebben het recht om maximaal 2 x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*.
  - Losse tickets: worden in principe niet omgeruild of terugbetaald. Uitzonderlijk kunnen tickets wel omgeruild worden om redenen van overmacht, mits betaling van een omboekingskost van € 5 per omgeruild ticket*.
  *Ruilen enkel mogelijk tot 1 week voor het concert en enkel naar een specifiek concert binnen hetzelfde seizoen. Niet inwisselbaar voor een tegoedbon.
 • Programmaboekjes voor de helft van de prijs als u ze samen met uw abonnement bestelt. U betaalt slechts €2 per programma ipv €4. Samen met uw concerttickets ontvangt u vouchers, die u voor het concert kan omruilen voor een programmaboekje.
 • Een open repetitie van het Antwerp Symphony Orchestra. U ontvangt een voucher waarmee u 1x per seizoen een gratis open repetitie kan bijwonen.
 • €5 korting bij het Toneelhuis, Opera Vlaanderen, Ballet Vlaanderen en AMUZ met de gratis Podiumhopper.

Andere voordelen bij het Antwerp Symphony Orchestra

Gratis openbaar vervoer in Antwerpen
Het Antwerp Symphony Orchestra en De Lijn maken het u nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. Op vertoon van uw concertticket reist u in de provincie Antwerpen op de dag van het concert gratis met tram of bus naar de concertzaal en terug huiswaarts.

A-kaart
Het Antwerp Symphony Orchestra doet mee met de A-kaart. In ruil voor een digitale A-kaartbon ontvangt u €2 korting op uw ticket-aankoop. 

4x per jaar ontvangt u het gratis magazine van het Antwerp Symphony Orchestra
Het magazine van het Antwerp Symphony Orchestra brengt interviews met solisten en dirigenten, neemt u mee achter de schermen van het orkest en zorgt voor verdieping bij de concerten die op het programma staan.