De voordelen van een abonnement

Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek.

  • Voorrang bij het bespreken van uw zitplaatsen. Voor de abonnementen Meesterwerken, Groot symfonisch, Grote solisten en Zaterdagmiddag bent u bovendien zeker van een vaste plaats voor alle concerten binnen uw abonnement.
  • Tot 35% korting op de ticketprijzen binnen uw abonnement en tot 15% korting op extra losse tickets buiten uw abonnement (enkel geldig op de ticketprijzen van de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen, met uitzondering van de KIDconcerten en open repetities). U gebruikt hiervoor de unieke code die u bij uw abonnement ontvangt.
  • Ruilservice: tickets omruilen tot 1 week voor het concert (max. 3x per seizoen). Tickets worden niet terugbetaald, maar worden omgezet in een krediet dat 1 jaar geldig blijft. Enkel geldig voor tickets binnen een abonnement, losse tickets kunnen niet geruild worden.
  • Programmaboekjes voor de helft van de prijs als u ze samen met uw abonnement bestelt. U betaalt slechts €2 per programma van de avondreeksen en €1,5 per programma van de Zaterdagmiddag- en Zondag à la carte-concerten. Samen met uw concerttickets ontvangt u vouchers, die u voor het concert kan omruilen voor een programmaboekje.
  • Een blik achter de schermen van het Antwerp Symphony Orchestra tijdens een open repetitie. U ontvangt een voucher waarmee u 1x per seizoen een gratis open repetitie kan bijwonen.
  • €5 korting bij het Toneelhuis, Opera Vlaanderen, Ballet Vlaanderen en AMUZ met de gratis Podiumhopper.

Andere voordelen bij het Antwerp Symphony Orchestra

Gratis openbaar vervoer in Antwerpen
Het Antwerp Symphony Orchestra en De Lijn maken het u nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. Op vertoon van uw concertticket reist u in de provincie Antwerpen op de dag van het concert gratis met tram of bus naar de concertzaal en terug huiswaarts.

A-kaart
Het Antwerp Symphony Orchestra doet mee met de A-kaart. Tijdens concerten kan u punten sparen aan de A-kaartzuil. In ruil voor een digitale A-kaartbon ontvangt u €2 korting op uw ticket-aankoop. 

4x per jaar ontvangt u het gratis magazine van het Antwerp Symphony Orchestra
Het magazine van het Antwerp Symphony Orchestra brengt interviews met solisten en dirigenten, neemt u mee achter de schermen van het orkest en zorgt voor verdieping bij de concerten die op het programma staan.