Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra
Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra steun je de verdere ontwikkeling van het Antwerp Symphony Orchestra en draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Je steun belonen we met aantrekkelijke privileges en voordelen, die exclusief voorbehouden zijn voor de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lidgeld 
€55 voor één persoon 
of €80 voor twee personen (per kalenderjaar).

---

KALENDER 2018

Voorstelling seizoen 2018-2019
wo 14.03.2018 — 11:00

Op woensdag 14 maart stellen intendant Joost Maegerman en artistiek directeur Hans Ferwerda het programma van seizoen 2018-2019 in primeur aan je voor. Als Vriend kom je als eerste te weten rond welk thema het komende seizoen draait, van welke meesterwerken je kan genieten en welke solisten naast het Antwerp Symphony Orchestra zullen schitteren. Na afloop is er gelegenheid om samen met de andere Vrienden na te kaarten bij een drankje.

---

1+1 voor Christian Lindberg
do 22.03.2018 — 20:00

Eind maart brengt de flamboyante Zweedse dirigent-componist Christian Lindberg de wereldcreatie van zijn nieuwste compositie, terwijl de dove Evelyn Glennie als slagwerksoliste schittert in zijn percussieconcerto Liverpool Lullabies. Nog op het programma: twee werken met zwanen in de hoofdrol. Van Sibelius is er het prachtige De zwaan van Tuonela, en Tsjajkovski levert met Het zwanenmeer heerlijke balletmuziek. Als ambassadeur van het Antwerp Symphony Orchestra laat je vrienden en familie tegen een voordeelprijs kennismaken met je favoriete orkest (1 ticket kopen = 1 gratis ticket, tickets vanaf €10). Bestel nu je voordeeltickets via tickets [at] antwerpso [dot] be.

---

Het verhaal van Kullervo*
vr 27.04.2018 — 18:15

Tom Janssens, dramaturg van het Antwerp Symphony Orchestra, vertelt het meeslepende verhaal van Kullervo, een ongelukkige weesjongen met bovennatuurlijke krachten en een tragisch lot. Kom luisteren en geniet nadien extra van de weergaloze symfonie die Sibelius schreef op basis van dit boeiende epos uit de Finse mythologie.

---

Meet & greet met Alice Sara Ott*
za 19.05.2018

Op zaterdag 19 mei betovert Alice Sara Ott je met het Dertiende pianoconcerto van Mozart. Na het concert neemt de Duitse pianiste even de tijd om de Vrienden te ontmoeten. Tijdens een exclusieve meet & greet vertelt ze over haar carrière en leven als soliste en kan je vragen stellen. 

---

Ontmoet klarinettist Benjamin Dieltjens*
za 09.06.2018 — 18:45

Dit seizoen soleerde klarinettist Benjamin Dieltjens in het Klarinetconcerto van Mozart. Benjamin blikt samen met de Vrienden graag terug op dit concert en geeft je een inkijk in zijn leven als muzikant bij het Antwerp Symphony Orchestra. Hoe is hij met dit instrument begonnen en wat vindt hij er zo boeiend aan? Hoe bereidt hij zich voor op de concerten?

Inschrijven >>>

 

*Concertticket is niet inbegrepen in de activiteit