Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra steun je de verdere ontwikkeling van het Antwerp Symphony Orchestra en draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Je steun belonen we met aantrekkelijke privileges en voordelen, die exclusief voorbehouden zijn voor de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lidgeld: € 55 voor één persoon of € 80 voor twee personen (per kalenderjaar).

---

Kalender najaar 2017

Liefde, koffiekoeken en koffie
zo 19 november 2017 — v.a. 10:00
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Het Antwerp Symphony Orchestra trakteert vóór het zondagochtendconcert van 19 november op koffiekoeken en koffie in de Koningin Elisabethzaal. Het ideale moment om kennis te maken of bij te praten met de andere Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra. Als extraatje krijgt u een upgrade* van uw concertticket naar een hogere rang! 

Achter de schermen bij het Antwerp Symphony Orchestra
do 30 november 2017 - 10:30, 12:00, 14:00, 15:30
Verzamelplaats: Flamingoplein, Antwerpen

Neem een kijkje achter de schermen van het Antwerp Symphony Orchestra. U ontdekt de ruimtes die anders verborgen blijven voor het publiek en krijgt verhalen over de rijke geschiedenis van het orkest en zijn residentie in de Elisabethzaal. De rondleidingen starten om 10:30, 12:00, 14:00 en 15:30. Het aantal plaatsen per rondleiding is beperkt.

De werking van een orkest
za 9 december 2017 - 13:30
Verzamelplaats: Carnotstraat 10, Antwerpen

Orkestdirecteur Walter van den Eeckhout vertelt u alles over de werking van een professioneel orkest. Wat is de rol van de concertmeester? Waarom zitten de tutti-spelers elk concert naast iemand anders? Hoe wordt de opstelling van de instrumenten bepaald? Dit en nog veel meer komt u te weten tijdens deze exclusieve presentatie voor Vrienden.