Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra
Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra steun je de verdere ontwikkeling van het Antwerp Symphony Orchestra en draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Je steun belonen we met aantrekkelijke privileges en voordelen, die exclusief voorbehouden zijn voor de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lidgeld 
€55 voor één persoon 
of €80 voor twee personen (lidmaatschap is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum).

---

KALENDER najaar 2018

Stadswandeling ‘Baroque Shock’
zo 14.10.2018 

Op zondag 14 oktober brengt een ensemble van het Antwerp Symphony Orchestra een kamermuziekconcert  in het kader van het stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’. Naar aanleiding hiervan kunnen Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra gratis deelnemen aan de stadswandeling ‘Baroque Shock’. Tijdens deze wandeling ontdek je de mooiste barokparels van Antwerpen. De wandeling eindigt in AMUZ, zodat je aansluitend het kamermuziekconcert kan bijwonen.

PRAKTISCH

  • Vriendenvoordeel: gratis deelname
  • Inschrijven is voor deze activiteit noodzakelijk: KLIK HIER OM ONLINE IN TE SCHRIJVEN of bel/bezoek de ticketbalie (openingsuren)
  • Opgelet: het aantal deelnemers is beperkt!
  • De wandeling start om 12:30, duurt 2 uur en is enkel geschikt voor wie goed te been is.
  • Concertticket is niet inbegrepen in deze activiteit.


Expo ‘Jan Cox: The American Years’
vanaf 28.10.2018

In het kader van zijn seizoensthema ‘The American Dream’ exposeert het Antwerp Symphony Orchestra, in samenwerking met Galerie De Zwarte Panter, een selectie werken van de Belgische kunstschilder Jan Cox.

De expositie ‘Jan Cox: The American Years’ toont schilderijen die Cox maakte tijdens zijn verblijf in Amerika tussen 1956 en 1974 en gaat door in de exclusieve Vitra Lounge in de Koningin Elisabethzaal.

PRAKTISCH

  • Vriendenvoordeel: op vertoon van je Vriendenpas krijg je uitzonderlijk toegang tot de Vitra Lounge om deze unieke expositie te bezoeken.
  • De expo is toegankelijk op de concertdagen van het Antwerp Symphony Orchestra: op avondconcerten van 19:00 tot 19:30, op namiddagconcerten van 14:00 tot 14:30 en op ochtendconcerten van 10:00 tot 10:30.
  • Om praktische redenen is de expo enkel toegankelijk met een geldig concertticket.


Lezing: ‘The Good, the Bad and the Incompetent’
vr 16.11.2018 18:30

In het kader van het Amerikaanse seizoensthema organiseren we dit seizoen een aantal extra lezingen. De eerste lezing ‘The Good, the Bad and the Incompetent’ wordt gegeven door auteur en journalist Frans Verhagen. Hij licht de rol van verschillende Amerikaanse presidenten toe. Dit belooft een scherpe blik te worden op enkele markante voorbije presidenten, waarbij de vergelijking met het heden nooit veraf is.

PRAKTISCH

  • Vriendenvoordeel: gratis toegang (normale ticketprijs: €5) op vertoon van je Vriendenpas.
  • Om praktische redenen is de lezing enkel toegankelijk met een geldig ticket voor het concert op 16.11.2018.

Noteer ook alvast de volgende lezingen in je agenda: