Groepen

Groepen vanaf 10 personen 

  • Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% groepskorting op losse tickets. 
  • Niet van toepassing op tickets in toprang en niet van toepassing op prestigeconcerten. Reserveringskosten: €3 per bestelling/aanpassing. 

Reservatieopties zijn enkel mogelijk voor groepsreservaties vanaf 20 personen en zijn uiterlijk geldig tot 2 maanden voor het concert. De betaling van een groepsreservatie gebeurt steeds vóór het concert. Tickets worden slechts na ontvangst van de betaling overhandigd. Tickets die de avond zelf worden afgehaald, worden steeds in 1x per groep afgehaald. Als de tickets niet in 1x worden afgehaald, zijn wij genoodzaakt €3 handlingkost aan te rekenen per ticket. Niet afgehaalde tickets de dag zelf worden steeds aangerekend. 

 

Scholen, conservatoria en muziekacademies 

  • Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten jonger dan 30 jaar begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts €10 per persoon per concert. Per 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis mee.
  • Groepen van leerlingen of studenten ouder dan 30 jaar krijgen 10% korting op losse tickets. Vanaf 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis.
  • Niet van toepassing op tickets in toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Beperkt aantal tickets per concert.

 

Groepsdeal 
Groepen vanaf 10 personen kunnen voor de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra een groepsdeal reserveren.

Dit is een vaste formule, en omvat:

  • Concertticket (best beschikbare plaatsen)
  • Programmaboekje per koppel
  • Glaasje cava tijdens de pauze

Bovenop deze groepsdeal kan je optioneel ook een arrangement boeken met CD-souvenir, een rondleiding achter de schermen van het Antwerp Symphony Orchestra en speciale cateringformules (dinner, walking dinner, receptie, …). De prijzen van onze groepsdeals zijn afhankelijk van het gekozen concert. 

 

Blik achter de schermen – Rondleiding
Een gids neemt je mee achter de schermen van het Antwerp Symphony Orchestra. Je ontdekt de ruimtes die anders verborgen blijven voor het publiek en je krijgt verhalen over de rijke geschiedenis van het orkest en zijn residentie in de Koningin Elisabethzaal. Alle rondleidingen duren ongeveer 1 uur en kunnen uitsluitend in combinatie met een groepsdeal worden gereserveerd.

Prijs: €10 per persoon (minimum €120 per gids).
Minimum 10, maximum 20 personen per gids.

Meer info of reserveren?
Contacteer ons op:

  • Groepen: groepen [at] antwerpso [dot] be
  • Scholen en academies: educatie [at] antwerpso [dot] be