Kamermuziek op vrijdagmiddag

Dag
Vrijdag 23.03.2018 - 12:00

AMUZ

Straat
Kammenstraat 81
Postcode
2000
Woonplaats
Antwerpen
Crisantemi (versie voor strijkkwartet)
Strijkkwartet nr. 15 in d, KV 421
Danse sacrée (voor harp en strijkkwartet)
Danse profane (voor harp en strijkkwartet)
Price range

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Bio's

Natalia Tessak

Instrument
viool

Natalia Tessak werd geboren in Polen en studeerde aan het conservatorium van Poznań. Ze vervolmaakte haar studies aan het conservatorium van Brussel, waar ze ook kamermuziek studeerde.

Lees verder

Xu Han

Instrument
viool

Han Xu werd geboren in China en begon viool te spelen op zesjarige leeftijd. Na haar studies in Australië bij Goetz Richter aan het Sydney Conservatorium of Music werd ze in 2005 lid van het Australian Opera and Ballet Orchestra. Daarnaast speelde ze in verschillende orkesten als het Sydney Symphony, het Melbourne Symphony en het Balmain Symphony Orchestra. In 2010 specialiseerde ze zich bij Giuliano Carmignola en Boris Belkin aan de Accademia Musicale Chigiana in Siena. Nu is ze lid van de tweede violensectie van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder

Marija Krumes

Instrument
altviool

Marija Krumes werd geboren in Joegoslavië. Ze begon op zevenjarige leeftijd viool te spelen bij haar vader waarna ze haar vioolstudies vervolmaakte aan de universiteit van Belgrado. Vervolgens studeerde ze viool aan het conservatorium van Antwerpen bij Dejan Mijajev en altviool in de klas van Leo De Neve. Als altvioliste en violiste speelde ze in verschillende orkesten en kamermuziekgroepen in België en Nederland. Ze verleende ook haar medewerking aan verschillende tv- en cd-producties en is naast haar optredens als violiste en altvioliste regelmatig bezig met verschillende pedagogische activiteiten. Sinds 2010 is ze verbonden aan het Antwerp Symphony Orchestra als altvioliste.

Lees verder

Claire Bleumer

Instrument
cello

Claire Bleumer studeerde aan het Utrechtse conservatorium en vervolmaakte zich aan het Royal College of Music in Londen bij Leonid Gorokhov. Ze won diverse prijzen op wedstrijden als het Interprovinciaal muziekconcours en het Prinses Christinaconcours. Als eerste cellist trad ze op in nationale en internationale jeugdorkesten en speelde ze in vele professionele symfonie- en kamerorkesten in Nederland. Sinds augustus 2013 is ze als celliste verbonden aan het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder
Samia Bousbaine

Samia Bousbaïne

Instrument
harp

Samia Bousbaïne maakte haar muzikale debuut op vierjarige leeftijd. Als dertienjarige behaalde ze met grote onderscheiding haar einddiploma harp en de Gouden Medaille.

Lees verder