Abonnementen

HOE VERLENGEN OF WIJZIGEN 

Aanmelden
Verlengen en wijzigen doe je vanuit je persoonlijke account: meld dus éérst aan via de knop bovenaan rechts op de website met het e-mailadres en wachtwoord waaraan je abonnementen zijn gekoppeld.

--> Hoe meld je je aan? 

  1. Klik rechtsboven op ‘Aanmelden’. 
  2. Vul het e-mailadres in waarmee je in het verleden abonnementen en/of tickets hebt besteld.
  3. Vul je wachtwoord in.
  4. Log in


Wachtwoord vergeten?

  1. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken (het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map met Ongewenste mail, en niet in je Postvak IN). 
  2. Maak een nieuw wachtwoord aan.
  3. Meld je aan met je e-mailadres en je wachtwoord.

Hoe je abonnement verlengen?
Bestaande abonnees kunnen hun abonnement verlengen vanaf donderdag 9 maart 2023. Vrienden vanaf dinsdag 7 maart 2023.

  • Heb je een abonnement Meesterwerken, Groot Symfonisch, Grote Solisten (+1) of zaterdagmiddag, dan verleng je je abonnement makkelijk met behoud van plaats via je account. Onder het tabje 'Vernieuwingen' staan je abonnementen met dezelfde stoel klaar. Je stoelen worden vastgehouden tem maandag 20 maart. Vanaf dinsdag 21 maart worden alle niet-verlengde stoelen vrijgegeven.
  • Heb je een abonnement Zondagochtend, Donderdagavond, Shuffle, KIDconcerten of Kamermuziek, dan kies je ieder seizoen je stoelen op het zaalplan op basis van het 'first come, first served'-principe. Je kan via de abonnementenpagina je abonnement(en) aankopen.

Nieuwe abonnementen kopen
Nieuwe abonnementen kunnen aangekocht worden vanaf donderdag 16 maart 2023.