Antwerps Jeugdorkest - Geannuleerd

Dag
Zondag 28.11.2021 - 16:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Symfonie nr. 5 in e, opus 64
Price range
€14 - Toegang enkel op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Jonge muzikale talenten van 15 tot 26 jaar geven het beste van zichzelf in de Koningin Elisabethzaal! Professionele coaching door musici van het Antwerp Symphony Orchestra en een intensief repetitieproces onder de bezielende leiding van Jaume Santonja maken van de concerten van het Antwerps Jeugdorkest – kortweg AJO – zowel voor het publiek als de muzikanten onvergetelijke belevenissen.  

Antwerp Symphony Orchestra presenteert

---

Update 25.11.2021
De impact van de coronacrisis is momenteel zeer hoog. Om het comfort en de veiligheid van alle deelnemers en het publiek te garanderen, zijn we helaas genoodzaakt om dit concert van het Antwerps Jeugdorkest op zondag 28 november te annuleren. Omdat het een productie is met jongeren die niet vast verbonden zijn aan het orkest, kunnen we namelijk niet alle veiligheidsmaatregelen garanderen. Voor de andere reguliere concerten van Antwerp Symphony verandert er voorlopig niets. De tickets die je voor het concert op 28.11 hebt gekocht, worden geannuleerd. Ticketkopers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bio's

Jaume Santonja

Functie
Gastdirigent

Jaume Santonja is dirigent van het Euskadiko Orkestra/Basque National Orchestra en is een graag geziene gastdirigent bij de belangrijkste orkesten in zijn geboorteland Spanje. Hij was assistent-dirigent van het gerenommeerde City of Birmingham Symphony Orchestra en stond o.a. voor het National Orchestra of Wales, het Antwerp Symphony Orchestra en het Phion Orkest.

Lees verder