Antwerps Jeugdorkest 5 - Geannuleerd

Dag
Zondag 22.11.2020 - 15:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€13
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Jonge muzikale talenten van 15 tot 26 jaar geven voor het derde jaar op rij het beste van zichzelf in de Koningin Elisabethzaal! Dankzij professionele coaching door musici van het Antwerp Symphony Orchestra en een intensief repetitieproces onder de bezielende leiding van Olivier Robe zijn de concerten van het Antwerps Jeugdorkest – kortweg AJO – zowel voor het publiek als de muzikanten onvergetelijke belevenissen.

--

Update 27.10.2020
De van overheidswege opgelegde beperkingen i.f.v. de grootte van de groep bij het organiseren van activiteiten met niet-professionelen werden gewijzigd. Daardoor kunnen we momenteel minder jongeren dan voorzien laten deelnemen aan het Antwerps Jeugdorkest. Dit valt moeilijk te rijmen met de filosofie van het Antwerps Jeugdorkest, waarbij jonge musici worden ondergedompeld in een symfonische ervaring, en daarom hebben we jammer genoeg moeten beslissen om het project in november 2020 te annuleren. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

--

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bio's

Olivier Robe

Olivier Robe

Functie
Gastdirigent

Olivier Robe studeerde cello in Caen, Parijs en Essen en orkestdirectie in Finland bij de legendarische Jorma Panula. Hij maakte succesvolle debuten als dirigent op de internationale podia en werd opnieuw uitgenodigd bij het Bangkok Symphony Orchestra, de Thüringen Philharmonie Gotha en het Antwerp Symphony Orchestra. Dit seizoen dirigeert hij in oktober een KIDconcert van het Antwerp Symphony Orchestra en in december coacht en dirigeert hij het Antwerps Jeugdorkest, een initiatief van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder