Antwerps Jeugdorkest 8: Dvořák 9

Dag
Zondag 29.05.2022 - 16:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Symfonie nr. 9 in e, opus 95, 'Uit de nieuwe wereld'
Hongaarse dans nr. 5 in g
Price range
€14
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Jonge muzikale talenten van 15 tot 26 jaar geven het beste van zichzelf in de Koningin Elisabethzaal! Dankzij professionele coaching door musici van het Antwerp Symphony Orchestra en een intensief repetitieproces onder de bezielende leiding van Olivier Robe zijn de concerten van het Antwerps Jeugdorkest – kortweg AJO – zowel voor het publiek als de muzikanten onvergetelijke belevenissen.

Antwerp Symphony Orchestra presenteert

Update 18.01.2022
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Vlaamse overheid eind december extra maatregelen aan. Daarom zijn we genoodzaakt om het concert van het Antwerps Jeugdorkest te verplaatsen naar zondag 29 mei 2022. 

Bio's

Olivier Robe

Olivier Robe

Functie
Gastdirigent

Olivier Robe studeerde cello in Caen, Parijs en Essen en orkestdirectie in Finland bij de legendarische Jorma Panula. Hij maakte succesvolle debuten als dirigent op de internationale podia en werd opnieuw uitgenodigd bij het Bangkok Symphony Orchestra, de Thüringen Philharmonie Gotha en het Antwerp Symphony Orchestra. Dit seizoen dirigeert hij in oktober een KIDconcert van het Antwerp Symphony Orchestra en in december coacht en dirigeert hij het Antwerps Jeugdorkest, een initiatief van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder