Antwerps Jeugdorkest speelt Sjostakovitsj 5

Dag
zondag 04.11.2018 - 15:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Symfonie nr. 5 in d, opus 47
Price range
Reserveer hier je gratis ticket
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Het Antwerps Jeugdorkest brengt de Vijfde symfonie van Sjostakovitsj op het podium van de Koningin Elisabethzaal. De jongeren van het jeugdorkest doorstonden de audities begin oktober en werkten sindsdien samen aan hun uitvoering van dit grootse meesterwerk. Hierbij werden ze gecoacht door muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra. Nu laten de jongeren het eindresultaat horen onder leiding van Jaume Santonja, slagwerker Antwerp Symphony Orchestra & assistent-dirigent van het City of Birmingham Symphony Orchestra. Vul jouw zondagnamiddag met muziek en kom jong talent aanmoedigen!
 
Het Antwerp Symphony Orchestra richtte - in samenwerking met Amaj en UAntwerpen - een nieuw Antwerps jeugdorkest op. Dit symfonisch jeugdorkest, gecoacht door muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra, biedt jongeren tot 26 jaar de kans om orkestervaring op te doen binnen een professioneel kader.

Bio's

Jaume Santonja

Functie
Gastdirigent

Jaume Santonja werd recent aangesteld als assistent-dirigent van het City of Birmingham Symphony Orchestra (CBSO). Dit is zijn eerste volledige seizoen als dirigent. Voorheen combineerde hij zijn positie als eerste solist slagwerk bij het Antwerp Symphony Orchestra met zijn activiteiten als dirigent.

Lees verder