Backstage Buzz (SO - DKO)

Kom met je leerlingen uit het secundair of het deeltijds kunstonderwijs naar een van onze concerten en beleef de spanning en energie die voor een concert achter de schermen heerst.

Om hoe laat komen de muzikanten binnen? Hoe ziet een loge eruit? Wat doet een concertmeester? Met Backstage Buzz biedt Antwerp Symphony een kijkje achter de schermen. Aan de hand van verschillende beroepen op en achter het podium krijgen de leerlingen een nauwgezette inkijk in de volledige werking van een orkest. Intussen beleven ze de backstage vibes net voor aanvang van een van onze concerten. 

Na deze sessie weten de leerlingen hoe het er achter de schermen van de concertzaal aan toegaat en hebben ze van dichtbij kunnen kennismaken met de muzikanten. De concertbeleving die daarop volgt, wordt daarom nog extra intens.

Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten jonger dan 30 jaar begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts €16 per persoon per concert. Per 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis mee. Niet van toepassing op tickets in rang 1 en toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Beperkt aantal tickets per concert.