Backstage Buzz (SO - DKO)

Ook buiten de lesuren kan je met je klasgroep het Antwerp Symphony Orchestra bezoeken. Met Backstage Buzz krijg je een exclusieve blik achter de schermen van het orkest om vervolgens extra te genieten van het concert in de Koningin Elisabethzaal.  

Om hoe laat komen de muzikanten binnen? Hoe ziet een loge eruit? Welke werken staan er op het programma en hoe lang werd hiervoor gerepeteerd? Na een korte introductie op het concert neemt onze gids de leerlingen of studenten mee backstage voor een unieke blik achter de schermen net voor aanvang van een van onze concerten. Boek Backstage Buzz en voel de pre-concert-vibes die in de gangen van het Antwerp Symphony Orchestra hangen. 

*Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten jonger dan 30 jaar begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts €14 per persoon per concert. Per 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis mee. Niet van toepassing op tickets in rang 1 en toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Beperkt aantal tickets per concert.