Besloten repetitie met Aziz Shokhakimov

Dag
donderdag 14.02.2019 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Exclusief voor abonnees. Meld je eerst aan.
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

 • Koningin Astridplein 26
  2018 Antwerpen
  03 213 54 06
 • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Trouwe abonnees kennen het principe van de besloten repetitie al langer: enkele keren per jaar kan je vanop de eerste rij meemaken hoe het orkest zich voorbereidt op de komende concerten. Deze unieke blik achter de schermen van het orkest is exclusief voorbehouden voor abonnees.

 • Prijs: 1x per seizoen gratis voor abonnees
 • Duur: 60 minuten
 • Deuren open vanaf 11:00
 • Repetitie start stipt om 11:20
 • Beperkt aantal plaatsen per repetitie!

Opgelet: Meld je eerst aan met het e-mailadres waarmee je je abonnement hebt gekocht. Alleen als je aangemeld bent, kan je tickets voor een besloten repetitie reserveren.  

Bio's

Aziz Shokhakimov

Functie
Gastdirigent

Aziz Shokhakimovs carrière nam een hoge vlucht na zijn succesvolle passage tijdens de Mahler International Conducting Competition in 2010 waar hij de tweede prijs won. De Oezbeekse dirigent was al te gast bij onder meer het Oregon Symphony Orchestra, de Pacific Symphony, de Dresden Staatskapelle, het Verdi Orchestra in Milaan, de Filarmonica del Teatro Comunale in Bologna en de nationale orkesten van Oezbekistan en Rusland. Hij dirigeerde uitvoeringen van Bizets Carmen in het State Academic Theatre in zijn geboorteland en werkt sinds 2003 regelmatig samen met het Russian Youth Symphony Orchestra. Shokhakimov studeerde orkestdirectie aan het conservatorium in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan, en ontving in 2005 de Nikhol-prijs voor jong talent.

Lees verder