Besloten repetitie met James MacMillan

Dag
donderdag 22.11.2018 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Exclusief voor abonnees. Meld je eerst aan.
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

 • Koningin Astridplein 26
  2018 Antwerpen
  03 213 54 06
 • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Trouwe abonnees kennen het principe van de besloten repetitie al langer: enkele keren per jaar kan je vanop de eerste rij meemaken hoe het orkest zich voorbereidt op de komende concerten. Deze unieke blik achter de schermen van het orkest is exclusief voorbehouden voor abonnees.

 • Prijs: 1x per seizoen gratis voor abonnees
 • Duur: 60 minuten
 • Deuren open vanaf 11:00
 • Repetitie start stipt om 11:20
 • Beperkt aantal plaatsen per repetitie!

Opgelet: Meld je eerst aan met het e-mailadres waarmee je je abonnement hebt gekocht. Alleen als je aangemeld bent, kan je tickets voor een besloten repetitie reserveren.  

Bio's

James MacMillan

James MacMillan

Functie
Gastdirigent

James MacMillan wordt wereldwijd erkend als vooraanstaand componist en dirigent. Naast zijn eigen muziek dirigeert hij een brede waaier aan hedendaagse en standaarde werken. Tot 2013 was hij eerste gastdirigent van de Nederlandse Radio Kamer Filharmonie en negen jaar lang was hij Componist/Dirigent van de BBC Philharmonic. Hij dirigeerde en ontving compositieopdrachten van illustere orkesten, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Los Angeles Philharmonic, het London Symphony Orchestra en het Koninklijk Concertgebouworkest. In 2014 stichtte hij het muziekfestival The Cumnock Tryst, dat jaarlijks plaatsvindt in zijn geboortestreek Ayrshire.

Lees verder