Cadeautips voor Moederdag

maandag 6 mei 2019, 12:28

Maak moederdag extra speciaal dit jaar met een cadeautje van het Antwerp Symphony Orchestra.

Tip 1: Voor de gemakkelijke mama
Trakteer je (groot)moeder op zondag 12 mei op een kamermuziekconcert in het intieme kader van AMUZ. Wij zorgen voor de muziek en een heerlijk extraatje* voor alle aanwezige mama’s.

Kamermuziek: fluitkwartet
Zo 12.05.2019 15:00
AMUZ
Zowel Mozart als zijn tijdgenoot Domenico Cimarosa schreven succesverhalen met het fluitkwartet. Ook in de twintigste eeuw was dit genre populair bij componisten. De Amerikaanse componist Copland schreef twee pakkend rouwende in memoriams voor collega Igor Stravinski en vriendin Beatrice Cunningham. De in Duitsland geboren, maar naar Israël uitgeweken Paul Ben-Haim evoceert met zijn vredige Serenade het Nabije Oosten.

Bestellen >>>

Gebruik de promocode Moederdag1205 bij je bestelling van tickets voor het kamermuziekconcert en geniet van 10% korting op het standaardtarief.

*Enkel van toepassing voor promotickets die vóór vrijdag 10 mei om 12:00 besteld worden. 

 

Tip 2: Voor de eigenzinnige mama
Geef een cadeaubon en laat je (groot) moeder kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan concerten. Je bepaalt zelf de waarde van je cadeaubon en kan kiezen voor een speciale geschenkomslag.

Cadeaubon
Je bepaalt zelf de waarde van je cadeaubon en hebt de keuze uit een pdf die je thuis kan printen of een luxeversie in cadeauverpakking die per post wordt opgestuurd. De cadeaubon blijft 1 jaar geldig en kan zowel online als aan de ticketbalie ingewisseld worden voor concerttickets van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen.

Bestellen >>>