Clubconcert: Bernstein 2.0

Dag
Donderdag 06.12.2018 - 21:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Tickets vanaf €13
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Tijdens de Clubconcerten verloopt de concertavond net iets anders: er is geen dresscode en het concert duurt slechts 75 minuten. Het orkest speelt korte stukken uit een bekend klassiek werk, een topsolist verbaast je met zijn waanzinnige muzikale skills en een bekende host praat geheel op eigen wijze met dirigent en muzikanten over het verhaal achter de muziek. Na afloop wordt het atrium omgetoverd in een club waar je met dj en drankje kan genieten van een loungy afterparty. Zo komen verschillende werelden bij elkaar in een casual avond die net iets anders brengt dan de concerten en festivals die je gewend bent!

Bio's

Jamie Phillips

Functie
Gastdirigent

Jamie Phillips verscheen op het internationale podium dankzij zijn succes tijdens de Nestlé and Salzburg Festival Young Conductors Award in 2012, en sindsdien is hij een veelgevraagd gastdirigent. Phillips combineert ongekunstelde autoriteit met klare, expressieve techniek en aangeboren muzikaliteit.

Lees verder

Aldo Baerten

Instrument
fluit

Aldo Baerten is fluitsolo bij het Antwerp Symphony Orchestra. Daarnaast is hij docent aan het conservatorium van Antwerpen en de Hogeschool der Kunsten in Utrecht,en geeft hij meestercursussen op vier continenten, o.a. aan de Royal Academy in Londen. Als Powell Fulte Artist concerteerde hij als solist met gerenommeerde orkesten en is hij een graag geziene gast op festivals in Europa, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten.

Lees verder

Bart Cannaerts

Instrument
MC

De kans is groot dat u ooit al gelachen hebt met een grap van Bart Cannaerts. Op TV. Als gast in Mag Ik U Kussen, De Slimste Mens of Scheire en de Schepping. Als één van de bedenkers van Benidorm Bastards en Wat Als?. Of binnenkort misschien als presentator van De Pappenheimers. Of in een zaal. In 2006 won Bart de Culture Comedy Award (NL). De voorronde van deze wedstrijd was zijn eerste comedy-optreden ooit. Een jaar later won hij Humo’s Comedy Cup en in 2010 stond hij in de finale van het prestigieuze Leids Cabaretfestival (NL). Van dan af aan ging het snel voor Bart want zowel met zijn eerste solo-programma ‘Ik tel tot tien!’ als met de opvolger ‘Waar is Barry?’ scoorde hij bij pers en publiek. Sindsdien wordt deze jongen uit Sint-Katelijne-Waver dan ook bij de top van de Vlaamse cabaret- en comedywereld gerekend. Bart weet te zeggen dat hij dat geweldig plezierig vindt.

Lees verder

Buscemi

Instrument
DJ

Sinds 1996 maakt Dirk Swartenbroekx (België) funky platen onder de naam Buscemi, een van zijn favoriete acteurs. Zijn stijl is diep en moeilijk te categoriseren: je hoort elementen van bossa, jazz, house, braziliaanse grooves, afrobeat, balkan, drum 'n bass en dub..... maar “dancemusic met een warm gevoel” is misschien wel de beste beschrijving van het geluid van Buscemi.

Lees verder