Concert+ (SO - DKO)

Ook buiten de schooluren ben je met je klas welkom bij het Antwerp Symphony Orchestra. Neem je leerlingen mee naar de prachtige Koningin Elisabethzaal voor een van onze concerten.

Concert+ biedt leerlingen en begeleider(s) de kans om tegen een voordeelprijs naar het concert te gaan én een pre-talk bij te wonen. Tijdens deze pre-talk geeft Kaat Haest, samen met een orkestmuzikant, solist of dirigent, een introductie op het concert. Zij goochelt niet met jaartallen en moeilijke musicologische termen, maar geeft je interessante achtergrondinformatie. De pre-talk start 90 minuten voor aanvang van het concert.

---

Gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten naar onze educatieve activiteiten in deze speciale tijden

We treffen alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat je na de zomer gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten van onze educatieve activiteiten kan blijven genieten. Het onthaal zal anders verlopen, je zal verspreid over de zaal zitten en ook het orkest zal anders opgesteld staan op het podium.

Als we - omwille van het Coronavirus - in de toekomst concerten en activiteiten moeten aanpassen of annuleren, dan brengen wij je hiervan als eerste op de hoogte. In geen geval ben je je geld kwijt, we bieden je uiteraard altijd een gepaste compensatie of oplossing.

*Niet van toepassing op tickets voor prestigeconcerten (Galaconcert, Filmconcerten en Nieuwjaarsconcert). Beperkt aantal tickets per concert.