Concertstream: Kamermuziek in de Muziekkapel Koningin Elisabeth

Dag
Donderdag 22.04.2021 - 20:15

Muziekkapel Koningin Elisabeth

Straat
Chaussée de Tervuren 445
Postcode
1410
Woonplaats
Waterloo
Trio pathétique in d
Pianokwartet nr. 3 in C
Pianokwintet in A, opus 81
Price range

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

De Russische toppianist Denis Kozhukhin keert terug naar de Muziekkapel Koningin Elisabeth! In 2010 was hij de 23-jarige revelatie en winnaar van de toonaangevende Koningin Elisabethwedstrijd, nu concerteert hij wereldwijd met de beste orkesten en de meest begaafde artiesten. Tijdens dit prestigieuze concert presenteert hij samen met musici van het Antwerp Symphony Orchestra en de Muziekkapel Koningin Elisabeth een weldadig kamermuziekconcert in het iconische complex in Waterloo.

Dit concert maakt deel uit van het eerste Elisabeth-weekend. In de klassieke muziekwereld in België zijn er drie belangrijke instellingen die gelinkt zijn door de naam van koningin Elisabeth. Als residentie-orkest van de Koningin Elisabethzaal zijn we verheugd dat we samen met de Kapel het Elisabeth-weekend kunnen presenteren waarbij een winnaar van de Wedstrijd centraal staat. Meer info >>>

---

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werden opnieuw verlengd. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om onze concerten achter gesloten deuren te spelen. Het concert kan wel online bekeken worden. Hiervoor heb je een apart ticket nodig.

Bio's

Musici van Antwerp Symphony & Muziekkapel Koningin Elisabeth

Lees verder