Concertstream: Laureatenconcert Koningin Elisabethwedstrijd

Dag
Maandag 07.06.2021 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€13, gratis voor Vrienden (reserveren verplicht) - je ticket is geldig voor de livestream om 13:00 en de concertstream om 20:00

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

De laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd hebben zich tijdens de laatste week van het concours afgezonderd in de Koningin Elisabethkapel, en als apotheose zwaaien ze het Belgische publiek uit met het traditionele laureatenconcert in de Koningin Elisabethzaal, waarbij ze de grootste mijlpalen uit het pianorepertoire vertolken. Mis deze afspraak met de toekomst niet, want dit is een nieuwe generatie toppianisten die na een overtuigende passage op deze wereldberoemde wedstrijd aan een internationale carrière begint.

Concert met de vierde, vijfde en zesde laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Update 07.05.2021
Omwille van de coronacrisis wordt de wedstrijd voor piano uitgesteld van 2020 naar 2021, de editie voor cello volgt in 2022. Tijdens de laureatenconcerten in juni 2021 zullen we dan ook de laureaten van de pianocompetitie begeleiden, en niet de laureaten van de cellocompetitie zoals eerder meegedeeld in onze seizoen- en Flex-brochures.

---

Om 13:00 kan je de onafgewerkte livestream van het concert bekijken. Om 20:00 kan je de concertstream bekijken: een hoogstaande concertregistratie zonder onderbrekingen voor podiumwissels en met toevoeging van de begin- en eindgeneriek.  

---

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werden opnieuw verlengd. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om onze concerten achter gesloten deuren te spelen. Het concert kan wel online bekeken worden. Hiervoor heb je een apart ticket nodig.
 
Ben je Vriend?
Dan kijk je gratis naar de concertstream. Meld je hiervoor aan bij je persoonlijke account op onze website, koop een ticket voor de concertstream. Je Vrienden-korting wordt bij het afrekenen automatisch toegepast.

Bio's