Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony

Update 07.03.2022
Het Overlegcomité maakte bekend dat vanaf maandag 7 maart de coronabarometer overschakelt naar code geel. De symfonische concerten in de Koningin Elisabethzaal kunnen met een publieksbezetting van 100% doorgaan. Het gebruik van het CST bij culturele evenementen vervalt. Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht in de concertzaal, maar wordt wel nog steeds aangeraden.

Meer info over coronabarometer code geel >>>

---

Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Daarom hanteren we vanaf 7 maart 2022 de onderstaande maatregelen en richtlijnen zoals gecommuniceerd op het Overlegcomité van 4 maart 2022. We informeren je steeds over belangrijke wijzigingen.

Covid Safe Ticket
Het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) vervalt. Wel word je nog steeds gevraagd om thuis te blijven indien je je ziek voelt of covidsymptomen vertoont.

 

Meer info over het Covid Safe Ticket >>>

---

In de concertzaal
Dankzij de coronabarometer kunnen we opnieuw 100% van de zaalbezetting in de Koningin Elisabethzaal toelaten. Er is geen social distancing tijdens onze concerten en evenementen. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht in de concertzaal, maar wordt vanuit de overheid wel aangeraden.

---

Welke maatregelen neemt het Antwerp Symphony Orchestra nog?

 • De Koningin Elisabethzaal beschikt over een state-of-the-art ventilatiesysteem dat voldoet aan de strengste voorwaarden op vlak van ventilatie met 100% verse buitenlucht.

---

Algemene afspraken

 • Geef elkaar de ruimte
  Hou tijdens het wachten en de ticketcontrole voldoende afstand.
 • Draag indien gewenst een mondmasker
  Het dragen van een mondmasker is niet verplicht in de Koningin Elisabethzaal, maar wordt wel aangeraden vanuit de overheid. Opgelet: kom je met het openbaar vervoer, dan is een mondmasker op trein, tram of bus wel nog steeds verplicht.
 • Was of ontsmet voldoende je handen
  Een goede handhygiëne is belangrijk. In het atrium staan dispensers om je handen te ontsmetten. Was je handen ook grondig na een toiletbezoek.
 • Ben je ziek of heb je last van symptomen?
  Blijf dan thuis.
 • We staan voor jullie klaar
  Onze hosts staan klaar om je wegwijs te maken en alles vlot te laten verlopen.

 

Laatste update: 07.03.2022