Gratis duoticket - Jubileumconcert: 5 jaar Koningin Elisabethzaal

Dag
Zondag 05.12.2021 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Dahomese rapsodie
Cantilene voor cello en orkest
Morgenstemming
La mer
Price range
Vanaf €17 - Toegang enkel op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Antwerp Symphony laat zijn publiek graag de mooiste composities van eigen bodem (her)ontdekken in de beste omstandigheden. Kom onder meer luisteren naar de wonderlijke orkestratie van Paul Gilsons La mer, raak ontroerd door de solo van onze eerste cellist Raphael Bell tijdens de Cantilene van August De Boeck na zijn ‘hit’, de Dahomese rapsodie, en laat bovenal je nieuwsgierigheid beloond worden met heerlijke muziek. Als Vriend en ambassadeur van het orkest nodigen we jou en een gast naar keuze uit op ons jubileumconcert. Reserveer snel je gratis duoticket. 

---

Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De toegang tot onze concerten is daarom enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket en je identiteitskaart of een ander bewijs van identiteit (+12 jaar).

Daarom vragen we bij de ingang van onze concerten naar jouw Covid Safe Ticket (CST). Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag).

We houden steeds rekening met de geldende maatregelen. Alle info vind je terug op www.antwerpso.be/gerustgenieten

Bio's

Raphael Bell

Raphael Bell

Instrument
cello

Raphael Bell is aanvoerder van de cellosectie bij het Antwerp Symphony Orchestra, mede-artistiek directeur van La Loingtaine in Montigny-sur-Loing, medestichter van de Camerata Fontainebleau en oprichter en mede-artistiek directeur van het Charlottesville Chamber Music Festival in zijn geboortestad Virginia.

Lees verder