Gratis naar Also Sprach Zarathustra

Dag
Donderdag 03.02.2022 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Symfonie nr. 10 in Fis: adagio
Sieben frühe Lieder
Morgen, opus 27 nr. 4
Also sprach Zarathustra, opus 30
Price range
Gratis - Toegang enkel op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Op donderdag 7 oktober gaven we het startschot van een nieuwe abonnementsreeks: de Donderdagavondconcerten. Deze reeks van 3 concerten vormt jouw culturele afspraak op donderdagavond en is ideaal voor muziekliefhebbers die het weekend graag vrijhouden voor andere plannen en toch willen genieten van een heerlijke concertavond met klassieke muziek op topniveau.

We nodigen je als Vriend graag uit op het tweede concert in deze nieuwe reeks. Onder leiding van gastdirigent Carlo Rizzi en samen met sopraan Katrien Baerts brengt Antwerp Symphony een gevarieerd programma met muziek van Mahler, Berg en Strauss.  Een niet te versmaden programma!

Vraag je gratis ticket aan via "Bestel Online" en log je in met je account. Maak samen met ons een succes van de Donderdagavondconcerten in de Koningin Elisabethzaal.

---

Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De toegang tot onze concerten is daarom enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket en je identiteitskaart of een ander bewijs van identiteit (+12 jaar).

Daarom vragen we bij de ingang van onze concerten naar jouw Covid Safe Ticket (CST). Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag).

We houden steeds rekening met de geldende maatregelen. Alle info vind je terug op www.antwerpso.be/gerustgenieten

Bio's

Carlo Rizzi

Carlo Rizzi

Functie
Gastdirigent

Carlo Rizzi behoort tot de toonaangevende dirigenten van zijn generatie en is thuis in het opera- en het concertante repertoire. Hij is een graag geziene gast in de meest prestigieuze concertzalen en op de belangrijkste festivals, niet in het minst om zijn inzicht, integriteit en energie. Rizzi begon zijn carrière als dirigent in 1982, heeft sindsdien bijna 100 opera’s gedirigeerd en werkte samen met vooraanstaande orkesten over de hele wereld.

Lees verder

Katrien Baerts

Instrument
sopraan

De Belgische sopraan Katrien Baerts staat bekend voor haar krachtige en sensuele stem en haar diepgaande en oprechte interpretatie.

Lees verder