Hollywood Rhapsody

Dag
Zaterdag 18.09.2021 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Vanaf €16
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

De Elisabethzaal rolt de rode loper uit voor verrukkelijke filmmuziek uit Hollywood. Geniet van een glamoureus avondje weg met muziek van Tom & Jerry, E.T. en Gone with the Wind. Actrice en Broadway-ster Kim Criswell maakt het concert compleet met tijdloze songs als The Trolley Song en I Got Rhythm en dat alles onder de swingende leiding van John Wilson, vaste gast op de BBC Proms.  

Met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures.

---

Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De toegang tot onze concerten is daarom enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket en je identiteitskaart of een ander bewijs van identiteit (+12 jaar).

Daarom vragen we bij de ingang van onze concerten naar jouw Covid Safe Ticket (CST). Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag).

We houden steeds rekening met de geldende maatregelen. Alle info vind je terug op www.antwerpso.be/gerustgenieten

Bio's

John Wilson

Functie
Gastdirigent

John Wilson is een Britse dirigent, arrangeur en musicoloog en studeerde compositie en directie aan de Royal College of Music in Londen. Hij is vaak te gast op Britse festivals waaronder het Glyndebourne Opera Festival, het Aldeburgh Festival en de BBC Proms en bij prestigieuze orkesten als het London Symphony Orchestra, het Philharmonia Orchestra en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Lees verder

Kim Criswell

Instrument
zang

De Amerikaanse Kim Criswell zingt en acteert al meer dan veertig jaar. Haar carrière bracht haar van Broadway en West End naar internationale concertpodia, wat resulteerde in een unieke carrière. Ze zong onder meer in La Scala in Milaan, Carnegie Hall in New York, de Musikverein in Wenen en het Mariinsky Theatre in Sint-Petersburg.

Lees verder