Jubileumconcert: 5 jaar Koningin Elisabethzaal

Dag
Zondag 05.12.2021 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Dahomese rapsodie
Cantilene voor cello en orkest
Morgenstemming
La mer
Price range
Vanaf €17 - Toegang enkel op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

 • Koningin Astridplein 26
  2018 Antwerpen
  03 213 54 06
 • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Antwerp Symphony laat zijn publiek graag de mooiste composities van eigen bodem (her)ontdekken in de beste omstandigheden. Kom onder meer luisteren naar de wonderlijke orkestratie van Paul Gilsons La mer, raak ontroerd door de solo van onze eerste cellist Raphael Bell tijdens de Cantilene van August De Boeck na zijn ‘hit’, de Dahomese rapsodie, en laat bovenal je nieuwsgierigheid beloond worden met heerlijke muziek.    

Met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures.

---

Kom gerust genieten bij Antwerp Symphony

Conform de maatregelen van het Overlegcomité van 3 december zal dit concert doorgaan zoals oorspronkelijk gepland en kunnen we alle concertgangers een comfortabele plaats bieden. Gelieve zoals steeds rekening te houden met de geldende maatregelen:

 • Covid Safe Ticket
  Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en zijn medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De toegang tot onze concerten en evenementen is daarom enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket en je identiteitskaart of een ander bewijs van identiteit (ouder dan 12 jaar en 2 maanden).
  Daarom vragen we bij de ingang van onze concerten en evenementen naar jouw Covid Safe Ticket (CST). Je beschikt over een CST als je minstens twee weken volledig bent gevaccineerd, een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden hebt, een PCR-test hebt laten afnemen met een negatief resultaat (dag van de test plus twee dagen) of een snelle antigeentest hebt laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (dag van de test plus één dag).
 • Mondmasker
  In de Koningin Elisabethzaal is het dragen van een mondmasker verplicht, ook terwijl je neerzit in de concertzaal om van het concert te genieten.

We houden steeds rekening met de geldende maatregelen. Alle info vind je terug op www.antwerpso.be/gerustgenieten

Bio's

Marc Vossen

Instrument
cello

Marc Vossen begon met cellospelen op achtjarige leeftijd en studeerde onder andere bij Godfried Hoogeveen (Den Haag) en Ralph Kirshbaum (Manchester). Hij won tal van prijzen op (inter)nationale concoursen en treedt regelmatig op als solist. Hij vormt samen met broer Wouter (viool) en pianist Bart van de Roer het Storioni Trio dat internationale furore maakt.

Lees verder