Kamermuziek: Les années folles

Dag
zondag 29.03.2015 - 11:00

AMUZ

Straat
Kammenstraat 81
Postcode
2000
Woonplaats
Antwerpen
Deux interludes
Klarinetsonate
Hobosonate
Fluitsonate
Caprice sur des airs danois et russes, opus 79
Price range
€7 - €16

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

En of die Fransen van toeten en blazen wisten. De allerleukste kamermuziek voor blazers komt uit het Parijs van de jaren 1920. De francofone fractie van het Antwerp Symphony Orchestra trakteert u op een duizelende mix van music hall, variété, chanson en Mozartiaanse lichtvoetigheid.

Bio's

Charlène Deschamps

Instrument
fluit

Charlène Deschamps studeerde aan het Conservatoire National Supérieur de Lyon en behaalde haar diploma met onderscheiding in de klas van Philippe Bernold. Ze werd de Aïda-beurs toegekend en musiceerde met orkesten als het Orchestre National du Capitole de Toulouse, het Orchestre National de Lyon en dat van de Opéra de Lyon. In 2011 werd ze aangesteld als tweede fluit van het Antwerp Symphony Orchestra. Charlène is gepassioneerd door kamermuziek en maakt deel uit van het vocaal-instrumentaal ensemble Ganymed en van het ensemble O2.

Lees verder

Benoît Viratelle

Instrument
klarinet basklarinet

Benoît speelde in vele orkesten zoals het Nationaal Orkest van de Parijse Opera, het Nationaal Orkest van Frankrijk, de Filharmonie van Radio-Frankrijk, het Nationaal Orkest van het Capitool van Toulouse, het Kamerorkest van Moskou, het Nationaal Orkest van België. Hij speelt regelmatig met verschillende ensembles gespecialiseerd in hedendaagse muziek: 2E2M, Ars Nova, Het Collectief. Sinds 2009 is Benoit de basklarinetsolist van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder

Sébastien Vanlerberghe

Instrument
hobo

Sinds januari 2002 is Sébastien Vanlerberghe tweede solist hobo en Engelse hoorn bij het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder