KIDconcert: De Reisvaarders - Geannuleerd

Dag
Zondag 31.01.2021 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
KIDconcert op muziek van Saint-Saëns
Price range
-12 jaar €13, +12 jaar €20

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Abonnementen

Over dit concert

Luchtballonnen op drift, gewelven onder de grond, mysterieuze lichtstralen, duikboten in nood, geheimzinnige eilanden, raketten uit blikzilver en reizen naar het onmogelijke: welkom in het fabuleuze universum van Jules Verne, uitvinder van de sciencefiction. Nico Sturm stroopt zijn mouwen op en neemt je mee op een curieuze langeafstandsreis naar overal en nergens. De vrolijke belle epoque-muziek van Camille Saint-Saëns verleent zijn avonturen de nodige panache.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

---

Update 13.01.2021
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Vlaamse overheid eind oktober extra maatregelen aan die tot 1 maart werden verlengd. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de tickets voor dit concert te annuleren. Ticketkopers worden zo snel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht.

Dit concert kan wel online bekeken worden. Meer informatie hierover volgt later.

Bio's

Steven Verhaert

Functie
Gastdirigent

Steven Verhaert is sinds 1995 als trompettist verbonden aan het Antwerp Symphony Orchestra en hij is docent Trompet en Hafabra-directie aan de School of Arts Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en gastprofessor Kamermuziek aan de Musikhochschule in Frankfurt. Hij is regelmatig te gast bij buitenlandse orkesten en werkte met dirigenten zoals Abbado, Tilson-Thomas, Harding, Wolf en Herreweghe.

Lees verder

Nico Sturm

Instrument
spel & tekst

Nico Sturm studeerde af aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en speelde met Blauwe Maandag Compagnie in de prestigieuze producties En verlos ons van het kwade en Ten oorlog. Daarna volgden tientallen theaterproducties met gezelschappen als HETPALEIS, Compagnie De Koe, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, BRONKS, Het Toneelhuis, fABULEUS en tg Stan. Nico speelt ook mee in verschillende films als De zusjes Kriegel en My Queen Karo en tv-series als De Smaak van De Keyser en Flikken. Daarnaast is hij ook presentator op Ketnet en VIER.

Lees verder