KIDconcert: Repelsteel

Dag
Dinsdag 05.04.2022 - 14:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
-12 jaar €14 / +12 jaar €20
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

‘Elke repelsteel is er één te veel!’ Oh ja, het zit er bovenarms op tussen de molenaar van het dorp en de repelstelen. Maar wat als de molenaarsdochter het op een akkoordje gooit met zo’n vervaarlijk beest om met de koning te kunnen trouwen? Antwerp Symphony en Theater FroeFroe slaan de (poppen)handen in elkaar voor dit verhaal vol spanning, magie, liefde en prachtige muziek van Edward Elgar.

KIDconcert op muziek van Elgar
Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar  

Met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures.

Update 28.01.2022
Het KIDconcert Repelsteel kon door de verstrengde maatregelen niet plaatsvinden op de geplande datum. In samenspraak met de acteurs werd een nieuwe datum gevonden. Dirigent Dirk Brossé kon zich helaas niet vrijmaken en wordt vervangen door Michiel Delanghe.

Bio's

Michiel Delanghe

Michiel Delanghe

Functie
Gastdirigent

Michiel Delanghe studeerde af in 2013 aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en maakte in 2014 zijn professioneel debuut met het Orquesta Sinfónica de Castilla y León. Hij dirigeerde intussen ook het Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya en het Orchestre National de Lille. Dit seizoen fungeert hij als assistent aan de Opéra de Rennes tijdens een productie van Mozarts La Finta Giardiniera. In 2013 won Delanghe de Derde Prijs en Special Award in de Cadaqués Orchestra International Conducting Competition.

Lees verder