Kom gerust genieten in het najaar (update over onze concerten)

Woensdag 16 september 2020, 12:19

We gaan ervan uit dat alle concerten kunnen doorgaan, omdat de Koningin Elisabethzaal bij de beperkte toegelaten capaciteit meer dan voldoende ruimte biedt om afstand van elkaar te houden. Begin juli hebben we de coronamaatregelen voor onthaal en publieksstromen - met succes - getest tijdens onze vier Weer*Klank-concerten voor telkens 200 personen.

Half september ontvingen we de definitieve goedkeuring om de deuren van onze concertzaal te openen voor meer mensen. Men is hierbij niet over één nacht ijs gegaan: de goedkeuring is bekrachtigd door de evenementendienst van de Stad Antwerpen, door onafhankelijke preventiediensten en door het Vlaamse Ministerie van Cultuur en hun experts. Daarnaast nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gerust en op een veilige en serene manier van het concert kan genieten.

Bij wijzigingen worden ticketkopers steeds persoonlijk op de hoogte gebracht.

Heb je hierover nog vragen? Check zeker onze pagina met veelgestelde vragen >>>

---

Je concertbezoek bij Antwerp Symphony

Geef elkaar de ruimte 
Hou steeds afstand van andere bezoekers. Banners en voorafbepaalde looproutes helpen je om voldoende afstand te bewaren.

Draag een mondmasker
Het dragen van een mondmasker is verplicht in het gebouw.

Was of ontsmet voldoende je handen 
Een goede handhygiëne is belangrijk. In het atrium staan dispensers om je handen te ontsmetten. Was je handen ook grondig na een toiletbezoek.

We staan voor jullie klaar 
Onze hosts dragen voor hun en jouw veiligheid een mondmasker en wassen of ontsmetten hun handen regelmatig. Ze staan klaar om je wegwijs te maken en alles vlot te laten verlopen.

In de concertzaal

  • Onze hosts begeleiden je naar je zitplaats. Ze zorgen ervoor dat er voldoende stoelen en rijen vrij blijven zodat de minimum afstand wordt gerespecteerd.
  • De vestiaire en de bar zijn gesloten en er is geen pauze. Uitzonderlijk mag je je jas meenemen in de zaal.
  • Moet je te veel hoesten? Dan vragen we je vriendelijk om de zaal te verlaten.
  • Blijf na afloop van het concert zitten tot onze hosts je tonen hoe je de zaal kan verlaten. 

Samen maken we er een mooi cultureel najaar van.