Lalo en Moesorgski op zondagochtend - Geannuleerd

Dag
Zondag 12.12.2021 - 11:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Celloconcerto in d
Schilderijententoonstelling (orkestratie Maurice Ravel)
Price range
Vanaf €14 - Toegang enkel op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Abonnementen

Over dit concert

Maurice Ravels oor voor detail als het op orkestratie aankomt gaf Moesorgski’s werk voor piano Schilderijententoonstelling de finishing touch en katapulteerde het tot een van de meest geliefde orkestwerken. Maar de basis zat goed: de Schilderijententoonstelling is een uitgebreide demonstratie van Moesorgski’s talent om beelden om te zetten in tonen, van een vooruit sjokkende ossenwagen en een hut op kippenpoten tot een drukke markt in Limoges en een grote stadspoort in Kiev. Antwerp Symphony en sterdirigent Krzysztof Urbanski zorgen alvast voor een geweldige start van je zondag!  

---

Update 07.12.2021
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Vlaamse overheid op vrijdag 3 december extra maatregelen aangekondigd, met strenge capaciteitsbeperkingen. Hierdoor mogen we voor de komende concerten telkens maximum 200 personen in de Koningin Elisabethzaal ontvangen. De tickets voor dit concert worden geannuleerd en er komen drie nieuwe concerten met beperkte capaciteit in de plaats. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bio's

Raphael Bell

Raphael Bell

Instrument
cello

Raphael Bell is aanvoerder van de cellosectie bij het Antwerp Symphony Orchestra, mede-artistiek directeur van La Loingtaine in Montigny-sur-Loing, medestichter van de Camerata Fontainebleau en oprichter en mede-artistiek directeur van het Charlottesville Chamber Music Festival in zijn geboortestad Virginia.

Lees verder