Laureatenconcert Koningin Elisabethwedstrijd - Geannuleerd

Dag
Maandag 07.06.2021 - 20:00

Paleis voor Schone Kunsten

Straat
Baron Hortastraat 11
Postcode
1000
Woonplaats
Brussel
Price range
€18

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

De Koningin Elisabethwedstrijd voor cello is nog maar aan zijn tweede editie toe in 2021, maar dat het niveau ook deze keer weer torenhoog zal zijn staat vast. De laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd hebben zich tijdens de laatste week van het concours afgezonderd in de Koningin Elisabethkapel, en als apotheose zwaaien ze het Belgische publiek uit met het traditionele laureatenconcert in de Koningin Elisabethzaal, waarbij ze de grootste mijlpalen uit het cellorepertoire vertolken. Mis deze afspraak met de toekomst niet, want dit is een nieuwe generatie topcellisten die na een overtuigende passage op deze wereldberoemde wedstrijd aan een internationale carrière begint.

Concert met de vierde, vijfde en zesde laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor cello

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Update 07.05.2021
Omwille van de coronacrisis wordt de wedstrijd voor piano uitgesteld van 2020 naar 2021, de editie voor cello volgt in 2022. Tijdens de laureatenconcerten in juni 2021 zullen we dan ook de laureaten van de pianocompetitie begeleiden, en niet de laureaten van de cellocompetitie zoals eerder meegedeeld in onze seizoen- en Flex-brochures.

---

De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werden opnieuw verlengd. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de tickets voor dit concert te annuleren. Ticketkopers worden zo snel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Bio's