Lezing 'Het lichaam bij Spinoza, Zarathustra en Nietzsche'

Dag
vrijdag 24.04.2020 - 18:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€5
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

In het kader van seizoensthema ‘Lichaam of Ziel’ organiseren we een lezingenreeks, waarin we het seizoensthema verder uitdiepen door experts aan het woord te laten over hun eigen vakgebied.

Tinneke Beeckman, filosofe en schrijfster, geeft op vrijdag 24 april 2020 een lezing over het lichaam bij Spinoza, Zarathustra en Nietzsche, getiteld ‘Het lichaam bij Spinoza, Zarathustra en Nietzsche’. Tijdens het concert dat daarop aansluit brengt het orkest samen met Kian Soltani werken van Dvorák, Strauss en Clyne.

Let op

  • Beperkt aantal plaatsen per lezing. Snel zijn is de boodschap.
  • Aangekochte tickets voor lezingen worden niet terugbetaald of omgeruild.

Kortingen

  • Vrienden hoeven geen tickets te reserveren en komen gratis op vertoon van hun Vriendenpas.
 
Update 01.04.2020
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Daarom zijn al onze concerten en activiteiten geschrapt vanaf donderdag 12 maart tot en met zondag 16 mei. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 
De aangepaste maatregelen hebben een grote impact op onze organisatie. Daarom vragen we je met aandrang om ons niet telefonisch of per e-mail te contacteren.  
 
Kijk eerst op onze speciale webpagina www.antwerpso.be/corona. Daar vind je alle informatie terug over onze geannuleerde concerten en een antwoord op de meest gestelde vragen.

Bio's

Tinneke Beeckman

Instrument
spreker

Tinneke Beeckman is een Vlaamse filosofe en schrijfster. Beeckman studeerde aan de Vrije Universiteit van Brussel en doctoreerde in de moraalwetenschappen.

Lees verder