Met Diana Damrau in Konzerthaus Dortmund

Dag
Zondag 31.10.2021 - 18:00

Konzerthaus Dortmund

Straat
Brückstraße 21
Postcode
44135
Woonplaats
Dortumund
Price range

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Het Antwerp Symphony Orchestra is samen met Diana Damrau te gast in het Konzerthaus Dortmund. Diana Damraus buitenaardse ademcontrole, gedetailleerde en delicate toonvorming en meeslepende inlevingsvermogen maken haar tot een van de meest geliefde zangeressen van deze tijd. Ze is dan ook overal ter wereld te horen in de beste operahuizen en op de meest prestigieuze podia. Samen met Antwerp Symphony, dirigent Pavel Baleff en bas Nicolas Testé brengt ze een programma vol koninklijke aria’s en duetten.  

Met aria's van o.a. Donizetti, Rossini, Verdi en Gounod

Bio's

Pavel Baleff

Functie
Gastdirigent

De Bulgaarse dirigent Pavel Baleff is chef-dirigent van de Philharmonie Baden-Baden en artistiek directeur van de Carl Flesch Akademie. Hij is een vaste gastdirigent bij verschillende orkesten en operahuizen zoals het Münchner Rundfunkorchester, het Bulgarian National Radio Symphony Orchestra, de Komische Oper in Berlijn, het Bolshoi Theater in Moskou, de Oper Leipzig en Wiener Staatsoper.

Lees verder

Diana Damrau

Sopraan Diana Damrau speelt al twee decennia op de belangrijkste opera- en concertpodia ter wereld. Haar uitgebreide repertoire omvat zowel lyrische sopraan- als coloratuurrollen, waaronder de titelrollen in Lucia di Lammermoor (La Scala, Beierse Staatsopera, Metropolitan Opera, Royal Opera, Royal Opera House), Manon (Weense Staatsopera, Metropolitan Opera) en La Traviata (La Scala, Metropolitan Opera, Royal Opera House, Opéra National de Paris en Bavarian State Opera) en Queen of the Night in The Magic Flute (Metropolitan Opera, Salzburg Festival, Vienna State Opera, Royal Opera House).

Lees verder

Nicolas Testé

Instrument
basbariton

De Franse bas Nicolas Testé treedt regelmatig op in vele wereldberoemde operahuizen zoals The Metropolitan Opera, de Bayerische Staatsoper, de Los Angeles Opera, de San Francisco Opera, de Deutsche Oper Berlin, de Opéra National de Paris, het Teatro Real de Madrid, La Scala Milaan, het Grand Théâtre de Genève en het Teatro La Fenice.

Lees verder