Nieuwjaarsconcert in de Koningin Elisabethzaal - Geannuleerd

Dag
Vrijdag 07.01.2022 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Vanaf €43
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Antwerp Symphony kiest voor vocaal vuurwerk om 2022 feestelijk in te zetten! Onder leiding van het Britse toptalent Kerem Hasan – opgeleid door legendes als David Zinman en Bernard Haitink – zingt de Belgische klassesopraan Hendrickje Van Kerckhove de mooiste Italiaanse aria’s met haar kristalheldere stem, innemende présence en meeslepende inlevingsvermogen. Gecombineerd met de onmisbare elegantie van Strauss’ walsen en polka’s is Antwerp Symphony alvast klaar om de komst van het nieuwe jaar op glamoureuze wijze te vieren!

Muziek van o.a. Strauss en Italiaanse componisten

Dit is een prestigeconcert (aangepast zaalplan en aangepaste prijzen van toepassing)

Update 24.12.2021
Door de recentste verstrengingen worden we helaas verplicht om het Nieuwjaarsconcert te annuleren. Alle ticketkopers worden gecontacteerd. We zien jullie zo snel mogelijk heel graag terug in onze Koningin Elisabethzaal. Om samen te tonen dat genieten van cultuur wél veilig is. Tot dan: fijne feesten, blijf gezond & hou het veilig.

Bio's

Kerem Hasan

Functie
Gastdirigent

Kerem Hasan kwam ter wereld in Londen en studeerde piano en directie aan het Royal Conservatoire of Scotland. Hij kreeg ook les in Weimar en Zürich en volgde masterclasses bij maestro’s als David Zinman, Edo de Waart en Bernard Haitink.

Lees verder

Hendrickje Van Kerckhove

Instrument
sopraan
Lees verder