Online KIDconcert: De Reisvaarders

Dag
Dinsdag 16.03.2021 - 18:30

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
KIDconcert op muziek van Saint-Saëns
Price range
€19

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Houd je stevig vast aan de mast van het luchtmuziekschip, trek niet aan de oren van de Ororen, prop jezelf niet te vol met koekoekskoekjes en wees voorbereid op een wonderlijke reis naar het middelpunt van de Aarde. Nico Sturm en Evelien Bosmans vertellen in acht afleveringen het spannende, ontroerende en ook grappige verhaal over het gebroken meisje van porselein en de warmte van de wereld. Penelope Deltour wekt met haar tekentalent de vreemdste wezens en uitvindingen tot leven en het Antwerp Symphony Orchestra zorgt voor de perfecte sfeer met muziek van Camille Saint-Saëns onder leiding van de klinkende kers op een muzikale taart, Steven Verhaert!
 
Joris Vanden Berk montage // VideoCrew opname muziek // Chez Freddy opname stemmen
 
KIDconcert in 8 afleveringen
  • afleveringen 1-4 zijn online te bekijken vanaf 16.03.2021
  • afleveringen 4-8 zijn online te bekijken vanaf 23.03.2021

Je koopt eenmalig een ticket voor het online KIDconcert en kan vervolgens vanaf 16.03 en 23.03 alle afleveringen bekijken wanneer je maar wil (beschikbaar tot 30.06.2021).

 

 

Bio's

Steven Verhaert

Functie
Gastdirigent

Steven Verhaert is sinds 1995 als trompettist verbonden aan het Antwerp Symphony Orchestra en hij is docent Trompet en Hafabra-directie aan de School of Arts Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en gastprofessor Kamermuziek aan de Musikhochschule in Frankfurt. Hij is regelmatig te gast bij buitenlandse orkesten en werkte met dirigenten zoals Abbado, Tilson-Thomas, Harding, Wolf en Herreweghe.

Lees verder

Nico Sturm

Instrument
spel & tekst

Nico Sturm studeerde af aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en speelde met Blauwe Maandag Compagnie in de prestigieuze producties En verlos ons van het kwade en Ten oorlog. Daarna volgden tientallen theaterproducties met gezelschappen als HETPALEIS, Compagnie De Koe, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, BRONKS, Het Toneelhuis, fABULEUS en tg Stan. Nico speelt ook mee in verschillende films als De zusjes Kriegel en My Queen Karo en tv-series als De Smaak van De Keyser en Flikken. Daarnaast is hij ook presentator op Ketnet en VIER.

Lees verder