Op zoek naar het perfecte cadeau voor vrienden of familie?

Woensdag 16 november 2022, 20:53

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden of familie? 

Waarom niet het gloednieuwe boek 'Koningin Elisabethzaal: 125 jaar klassieke muziek'?

Van houten kiosk tot gouden zaal! In 2022 weerklinkt al 125 jaar klassieke muziek in de Koningin Elisabethzaal. Dat vieren we met een prestigieuze boekpublicatie, met bijdragen van gerenommeerde auteurs en prachtige foto’s van Michiel Hendryckx. 

Meer weten? Check www.antwerpso.be/boek. Je kan het kopen op een van onze concerten in de Koningin Elisabethzaal of op onze website.

 

Cadeaubon - Wil je vrienden of familie verrassen met een concert?

Doe een bijzondere ervaring cadeau: een concert in de beste klassieke concertzaal van het land! De cadeaubon is een jaar geldig, voor alle concerten van Antwerp Symphony.

Bestel je cadeaubon online >>>

 

We hebben daarnaast enkele mooie muzikale cadeaus voor de feestdagen in de aanbieding:

  • Meer Mozart, meer papfles! Een uniek rompertje voor je (klein)kinderen
  • Een doe-pakket voor kleine kinderen, met een uitknipboek, het KID-kleurboek boordevol spelletjes en kleurplaten en een set kleurpotloden.
  • Zijden sjaals en foulards voor je fashionable vrienden of familie
  • Het Schubert-pakket, met de gerenommeerde opnames van zijn eerste vijf symfonieën door Antwerp Symphony en Philippe Herreweghe, én twee vrijkaarten voor het kamermuziekconcert van zondag 29 januari 2023 met Elisabethwedstrijdwinnaar Lukáš Vondráček en Schuberts Forellenkwintet.

Bestel je kerstcadeaus online en laat de geschenken bij je thuis leveren, of haal ze op aan onze ticketbalie (openingsuren). Fijn om te geven, leuk om te krijgen!

 

Geef een Vriendenpakket cadeau

Wil je iets meer geven? Schrijf je vriend of familielid in als Vriend van het orkest. Je bezorgt hen een jaar lang exclusieve voordelen en unieke activiteiten, je draagt bij tot de toekomst van het orkest én daarbovenop een gratis museumpas.

Meer info over de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra >>>

Geef een Vriendenpakket cadeau voor 1 persoon >>>

Geef een Vriendenpakket cadeau voor 2 personen >>>