Open repetitie

Dag
Donderdag 11.05.2017 - 11:20

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€10

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Trouwe abonnees kennen het principe van de open repetitie al langer: enkele keren per jaar gooit het Antwerp Symphony Orchestra de deuren open voor een unieke blik achter de schermen van het orkest. Kom langs en maak een repetitie van het orkest mee vanop de eerste rij. 

Tijdens deze open repetitie bereidt het orkest zich voor op de concerten van 12 en 13 mei onder leiding van Richard Egarr.

Bio's

Richard Egarr

Richard Egarr

Functie
Gastdirigent

Richard Egarr is muziekdirecteur van de Academy of Ancient Music, Associate Artist bij het Scottish Chamber Orchestra en eerste gastdirigent bij het Residentie Orkest in Den Haag. Hij leidt een bloeiende carrière als gastdirigent met orkesten gaande van de Handel and Haydn Society in Boston tot het London Symphony Orchestra, het Koninklijk Concertgebouworkest en het Philadelphia Orchestra. Symfonische muziek, opera en oratorium vormen de hoekstenen van zijn repertoire als dirigent. Als toetsenist beheerst hij een breed gamma aan klavierinstrumenten en speelt hij wereldwijd recitals op vooraanstaande podia.

Lees verder