Openingsgala met Diana Damrau – Kings & Queens of Opera

Dag
Zaterdag 25.09.2021 - 20:15

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Vanaf €35

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Voor het jaarlijkse openingsgala heeft Antwerp Symphony opnieuw een grande dame uit de operawereld te gast. Diana Damraus buitenaardse ademcontrole, gedetailleerde en delicate toonvorming en meeslepende inlevingsvermogen maken haar tot een van de meest geliefde zangeressen van deze tijd. Ze is dan ook overal ter wereld te horen in de beste operahuizen en op de meest prestigieuze podia. Samen met dirigent Pavel Baleff en bas Nicolas Testé zet ze het klassieke concertseizoen in met een programma vol koninklijke aria’s en duetten.  

Met aria's van o.a. Donizetti, Rossini, Verdi en Gounod

Dit is een prestigeconcert (aangepast zaalplan en aangepaste prijzen van toepassing)

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bio's

Diana Damrau

Sopraan Diana Damrau speelt al twee decennia op de belangrijkste opera- en concertpodia ter wereld. Haar uitgebreide repertoire omvat zowel lyrische sopraan- als coloratuurrollen, waaronder de titelrollen in Lucia di Lammermoor (La Scala, Beierse Staatsopera, Metropolitan Opera, Royal Opera, Royal Opera House), Manon (Weense Staatsopera, Metropolitan Opera) en La Traviata (La Scala, Metropolitan Opera, Royal Opera House, Opéra National de Paris en Bavarian State Opera) en Queen of the Night in The Magic Flute (Metropolitan Opera, Salzburg Festival, Vienna State Opera, Royal Opera House).

Lees verder