Re-Mix XXL

Dag
Zaterdag 18.03.2017 - 15:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Re-Mix XXL geïnspireerd op Antifoon van Wim Henderickx
Price range
€2

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Na het succes van de voorbije edities in De Roma, verhuist de Re-Mix XXL naar de nieuwe Elisabethzaal. En om dat te vieren, maken we er een feesteditie met maar liefst 350 deelnemers van!

Re-Mix XXL?
Re-Mix XXL is het jaarlijkse community-project van deFilharmonie. Op het podium staat een mix van muziekschoolstudenten, leden van jeugdorkesten, amateurmuzikanten en deelnemers zonder muzikale voorkennis. Samen met coach Paul Griffiths en special guest Wim Henderickx creëren ze hun eigen minicompositie, geïnspireerd op het grootse, monumentale werk Antifoon van Wim Henderickx.

Wie doet er mee?
Studenten van het Leonardo Lyceum, kansarmenorganisaties, inburgeringsstudenten, cursisten Nederlands tweede taal, koren, amateurverenigingen, Amaj!  en de Academies.

Wat mag je verwachten?
Een onvergetelijk spektakel in  de nieuwe Koningin  Elisabethzaal.

Bio's

Paul Griffiths

Functie
Gastdirigent

Paul Griffiths wordt internationaal geroemd om zijn werkwijze op het gebied van muziekeducatie. Zijn roots liggen in jazz, rock en funk, maar hij heeft een unieke artistieke stem en manier van werken ontwikkeld die muzikale, sociale en culturele barrières overstijgt. Griffiths is docent aan de Guildhall School of Music and Drama en begeleidt reeds vele jaren de Re-Mix-projecten van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder