Re-Mix XXL

Dag
Zondag 07.05.2023 - 18:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Standaardprijs: €3

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Re-Mix XXL is het jaarlijkse communityproject van het Antwerp Symphony Orchestra en staat steevast voor ongebreideld muzikaal plezier! Verschillende groepen zonder én met muzikale achtergrond worden onder leiding van Paul Griffiths klaargestoomd om het podium te delen in de Elisabethzaal voor een concert boordevol grooves en catchy zanglijnen. Mis dit hartverwarmende event niet en beleef de kracht van muziek vanop de eerste rij! 

Voor de editie van 2023 verenigt Antwerp Symphony Orchestra divers talent uit de nabije omgeving van de Elisabethzaal: Borgerhout (2140) en Antwerpen-Noord (2060). We werken hiervoor samen met Stedelijk Lyceum Offerande (kunstkuur Academie Borgerhout), Stedelijke Basisschool De Esdoorn, Ligo Antwerpen, CVO Encora, SAAMO De Wijk, Harmonie Den Bart, WZC De Zavel (GZA Zorgen en Wonen), ZNA PVT Antwerpen, Beschut Wonen Antwerpen, Flamenco Antwerp, ArmenTeKort en Madam Fortuna.

met de steun van district Borgerhout

Antwerp Symphony Orchestra presenteert

Bio's

Paul Griffiths

Functie
Gastdirigent

Paul Griffiths wordt internationaal geroemd om zijn werkwijze op het gebied van muziekeducatie. Zijn roots liggen in jazz, rock en funk, maar hij heeft een unieke artistieke stem en manier van werken ontwikkeld die muzikale, sociale en culturele barrières overstijgt. Griffiths is docent aan de Guildhall School of Music and Drama en begeleidt reeds vele jaren de Re-Mix-projecten van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder

Re-Mix Orchestra

Instrument
ensemble

Het recept is eenvoudig: samen met een verrassende mix van instrumenten vormt nieuw, jong muziektalent een heuse orkestband. Ze zetten in no time een gewaagde improvisatie op poten. De Londense allround muzikant Paul Griffiths en enkele muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra leiden het jonge muzikale geweld in goede banen.

Lees verder