Re-Mix XXL - Body Language

Dag
Zo 03.05.2020 - 16:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€3
Niet in verkoop

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Tijdens Re-Mix XXL komen leden van jeugdorkesten, amateurmuzikanten en deelnemers zonder muzikale voorkennis bij elkaar voor het jaarlijkse communityproject van het Antwerp Symphony Orchestra. Samen met coach Paul Griffiths creëren ze hun eigen groepscompositie volgens zijn Re-Mix-methode en zorgen ze voor een onvergetelijk muziekspektakel op het podium van de Koningin Elisabethzaal.

Dit seizoen is het thema 'Body language'. Je lichaam is een wonderlijk instrument. Daarvan overtuigt het Re-Mix XXL je moeiteloos tijdens een swingend concert vol energieke dans, groovy body percussion en zoals steeds hartverwarmend gezang.

Een feelgoodfeest voor jong en oud.

Update 01.04.2020
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Daarom zijn al onze concerten en activiteiten geschrapt vanaf donderdag 12 maart tot en met zondag 16 mei. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 
De aangepaste maatregelen hebben een grote impact op onze organisatie. Daarom vragen we je met aandrang om ons niet telefonisch of per e-mail te contacteren.  
 
Kijk eerst op onze speciale webpagina www.antwerpso.be/corona. Daar vind je alle informatie terug over onze geannuleerde concerten en een antwoord op de meest gestelde vragen.