Re-Mix XXL: SHOUT OUT LOUD!

Dag
Dinsdag 27.03.2018 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
€3

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren ticketbalie: di en do van 14:00 tot 16:45
  • openingsuren ticketlijn: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

De ene skypet zelfs in de douche of tikt smsjes als een tijdbom. De andere stuurt rooksignalen of zweert bij emoji's om zich uit te drukken. Iedereen communiceert, iedereen laat van zich horen! Voor editie 2018 van Re-Mix XXL, het jaarlijkse community-project van het Antwerp Symphony Orchestra, zet de Londense allround muzikant Paul Griffiths vol in op het thema communicatie. Op SHOUT OUT LOUD! ontmoeten muziekschoolstudenten, leden van jeugdorkesten, amateurmuzikanten en deelnemers zonder enige muzikale voorkennis elkaar in een onvergetelijk muziekspektakel op het podium van de Koningin Elisabethzaal.

Met Basisschool De Kleine Wereld, Academie Hoboken muziek-woord, Beschut Wonen, OCMW, Open school Antwerpen, Encora, Stedelijk lyceum Quellin, Recht-Op, Nova Kiel en Multiversum

Bio's

Paul Griffiths

Functie
Gastdirigent

Paul Griffiths wordt internationaal geroemd om zijn werkwijze op het gebied van muziekeducatie. Zijn roots liggen in jazz, rock en funk, maar hij heeft een unieke artistieke stem en manier van werken ontwikkeld die muzikale, sociale en culturele barrières overstijgt. Griffiths is docent aan de Guildhall School of Music and Drama en begeleidt reeds vele jaren de Re-Mix-projecten van het Antwerp Symphony Orchestra.

Lees verder