Soundscoop (SO - DKO)

Ready? Set. Go!

Het Antwerp Symphony Orchestra nodigt je uit in de indrukwekkende Koningin Elisabethzaal. Een middag lang volgt je klas van héél dichtbij een professioneel orkest. Achter de schermen krijg je een snelle introductie. Daarna sluip je de zaal in om een stukje repetitie mee te maken. En dan is het aan jullie! In kleine reportageteams ga je aan de slag. Je praat met orkestmuzikanten, medewerkers achter de schermen, en met de dirigent. Je filmt, regisseert of interviewt. Samen maken jullie een minireportage over het orkest.

Bij Soundscoop is jouw klas de enige bezoeker. Dat maakt de beleving uniek en persoonlijk, maar daardoor zijn de plaatsen ook beperkt. Wees er dus snel bij om te reserveren. 

--- 

Bekijk de Soundscoop-reportages van schooljaar 2019-2020 >>>

Bekijk de Soundscoop-reportages van schooljaar 2018-2019 >>>

Bekijk de Soundscoop-reportages van schooljaar 2017-2018 >>>

---

Gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten naar onze educatieve activiteiten in deze speciale tijden

We treffen alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat je na de zomer gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten van onze educatieve activiteiten kan blijven genieten. Het onthaal zal anders verlopen, je zal verspreid over de zaal zitten en ook het orkest zal anders opgesteld staan op het podium.

Als we - omwille van het Coronavirus - in de toekomst concerten en activiteiten moeten aanpassen of annuleren, dan brengen wij je hiervan als eerste op de hoogte. In geen geval ben je je geld kwijt, we bieden je uiteraard altijd een gepaste compensatie of oplossing.