Update over de komende concerten

Woensdag 29 april 2020, 16:00

Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Daarom worden al onze geplande concerten en activiteiten geschrapt vanaf donderdag 12 maart tot en met het einde van het seizoen (donderdag 2 juli). 

We werken op dit moment samen met onze webpartner aan een mogelijkheid om de afhandeling van geannuleerde tickets snel en vlot online te laten verlopen. Zo kunnen ticketkopers binnenkort zelf in hun online account aangeven of ze een tegoedbon wensen of afzien van een tegemoetkoming uit begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Deze regeling zal in de week van 4 mei worden geactiveerd; de betroffen ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht.

De aangepaste maatregelen hebben een grote impact op onze organisatie. Daarom vragen we je met aandrang om ons hierover niet telefonisch of per e-mail te contacteren.  

Kijk eerst op onze speciale webpagina www.antwerpso.be/corona. Daar vind je alle informatie terug over onze geannuleerde concerten en een antwoord op de meest gestelde vragen.