Verkoopsvoorwaarden

Reserverings- en handlingkost

Voor online aankopen is de reserverings- en handlingkost inbegrepen in onze ticketprijzen. Bij onze ticketbalie betaal je € 1,5* reserverings- en handlingskost per aangekocht los ticket. Bij telefonische reservaties wordt € 3* aangerekend per bestelling of wijziging. 

*Niet van toepassing op het reserveren van abonnementen, tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.

Verzendingskost

Bij je reservering kan je ervoor kiezen om je tickets thuis te printen (gratis) of te laten opsturen per post (€ 3 per zending, niet aangetekend).

Omruiling

  • Vaste abonnementen vanaf 4 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 4 concerten hebben het recht om maximaal 1 x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*.
  • Vaste abonnementen vanaf 6 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 6 concerten hebben het recht om maximaal 2 x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*.
  • Losse tickets: worden in principe niet omgeruild of terugbetaald. Uitzonderlijk kunnen tickets wel omgeruild worden om redenen van overmacht, mits betaling van een omboekingskost van € 5 per omgeruild ticket*.

*Ruilen enkel mogelijk tot 1 week voor het concert en enkel naar een specifiek concert binnen hetzelfde seizoen. Niet inwisselbaar voor een tegoedbon.

Terugbetaling

Tickets worden niet terugbetaald, tenzij specifiek gecommuniceerd bij annulering van een concert. In dat geval krijgt de begunstigde een tegoedbon voor de waarde van de aangekochte tickets.

Ticket verloren of vergeten

Als je je tickets verloren of vergeten bent, kunnen wij dit voor jou opnieuw printen. We vragen hiervoor € 5 heruitgavekost per ticket.

Overschrijving

Betaal je via overschrijving? Dan heb je 12 dagen de tijd om je betaling uit te voeren met de gestructureerde mededeling die je van ons krijgt. Als wij je betaling niet binnen de 12 dagen ontvangen, vervalt je reservatie automatisch en worden je plaatsen opnieuw vrijgegeven voor verkoop.

Groepsreservaties

Groepen vanaf 10 personen genieten 10% groepskorting (niet van toepassing op tickets in toprang en niet van toepassing op prestigeconcerten). Reservatiekost: € 3 per bestelling / aanpassing. Reservatieopties zijn enkel mogelijk voor groepsreservaties vanaf 20 personen en zijn uiterlijk geldig tot 2 maanden voor ieder concert. De betaling van een groepsreservatie gebeurt steeds vóór ieder concert. Tickets worden slechts na ontvangst van de betaling overhandigd. Tickets die de avond zelf worden afgehaald worden steeds in 1 x per groep afgehaald. Als de tickets niet in 1 x worden afgehaald, zijn wij genoodzaakt € 3 handlingkost aan te rekenen per ticket. Niet afgehaalde tickets de dag zelf worden steeds aangerekend.

Programmawijzigingen

Eventuele programmawijzigingen geven geen recht op terugbetaling van tickets. Uiteraard proberen we het aantal wijzigingen tot een minimum te beperken. Op www. antwerpsymphonyorchestra.be vind je altijd de meest actuele programmatie.

Zaalplanwijzigingen

Het Antwerp Symphony Orchestra behoudt zich het recht voor te allen tijde het zaalplan en de rangindeling voor een concert aan te passen indien nodig om welke reden dan ook. Het Antwerp Symphony Orchestra heeft steeds het recht om bepaalde klanten te verplaatsen. Het verplaatsen van een klant geeft geen recht op terugbetaling van het ticket. Als de klant door de verplaatsing een rang-upgrade krijgt, wordt er geen supplement aangerekend.

Plaatsen met beperkt zicht

Voor sommige concerten (bv. filmconcerten) worden er 'plaatsen met beperkt zicht' verkocht. Beperkt-zicht-plaatsen zijn plaatsen die in verkoop gaan als alle reguliere plaatsen (bijna) zijn uitverkocht. Zoals de naam zegt, zijn dit plaatsen waarbij het zicht op het scherm beperkt is en waarbij je dus niet het volledige beeldscherm kan zien. Daarom worden deze plaatsen met beperkt zicht ook tegen een sterk gereduceerd tarief verkocht. Het orkest is wel volledig zichtbaar vanaf deze plaatsen.

Bekijk de algemene verkoopsvoorwaarden >>>